DOLAR 32,4509
EURO 34,7918
ALTIN 2442,091
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türk Prysmian Kablo Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi

    Türk Prysmian Kablo Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi

    Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo 30 Mart günü, Şirket’in merkezi Mudanya’da Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Yeni Yönetim Kurulu’nun belirlendiği toplantıda, net dağıtılabilir dönem karının 6 milyon 669 bin 20TL’sinin yatırımcılara temettü olarak dağıtılmasına karar verildi.

     Türk Prysmian Kablo yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı 30 Mart günü, Mudanya’daki merkezinde gerçekleştirdi. Toplantıda, Şirket’in 2019 yılı finansal sonuçları ve hissedarlarına temettü olarak 6 milyon 669 bin 20 TL net dağıtılabilir kârının dağıtımı onaylandı. Ayrıca; Şirket’in yeni Yönetim Kurulu da atandı. Fabrika Direktörü Halil İbrahim Kongur’un Başkan ve CEO’su Cinzia Farisè’nin Başkan Yardımcısı seçildiği Yönetim Kurulu’na ayrıca, Mali ve İdari İşler Direktörü Ercan Gökdağ, Prysmian Group Operasyon Direktörü Andrea Pirondini, Prysmian Group Mali İşler Direktörü Pier Francesco Facchini ile bağımsız üye sıfatıyla Banu Uzgur, İsmet Su ve Mine Ayhan seçildiler.

    “Etkili bir kurumsal sosyal sorumluluk için gerçek bir meydan okuma zamanı”

    Türk Prysmian Kablo’nun CEO’su Cinzia Farisè, 2019 yılı hedeflerine ulaşmayı mümkün kılan tüm çalışma arkadaşlarına minnet duyduğunu ifade etti ve tüm müşterilerine, iş ortaklarına ve yatırımcılarına, Türk Prysmian Kablo’ya yıllardır güven duydukları için teşekkür etti. Farisè, “Bu günlerde, tüm dünyadaki insanları, toplulukları ve işletmeleri etkileyen COVID-19’un küresel yayılımı ile karşı karşıyayız. Şirketimiz, durumun gelişimini gerçek zamanlı olarak yakından takip etmeye ve halkımız ve operasyonlarımız üzerindeki etkisini önlemek ve en aza indirmek amacıyla, ilgili kamu yetkililerini sürekli olarak dinlemeye devam etmektedir. Şirketimizin her çalışanı sayesinde, akıllı çalışma ve istisnai hijyen ve sanitasyon önlemlerinin alınmasıyla, müşterilerimizin yararına tüm tedarik zincirinin sürekliliğini sağlamayı taahhüt ediyoruz. Türk Prysmian Kablo olarak 2020’de yatırımcılarımıza, sektörümüze ve ülkemize değer katmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.