DOLAR 32,4601
EURO 34,7888
ALTIN 2420,455
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye, ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines ile dünyaya açılıyor

    Türkiye, ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines ile dünyaya açılıyor
    13.12.2017
    A+
    A-

    Turizm Medya Grubu Başkanı Volkan Ataman dünyanın en büyük üçüncü fuarı olan ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines’in 2018 içeriğini MAG okurlarına anlattı.

    21-23 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi – ICC’de gerçekleşecek olan ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines 2018’i MAG okurlarına anlatan Volkan Ataman, “ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines, dünyanın en büyük üçüncü MICE fuarı olarak, öncelikle Türkiye MICE sektörünü dünyaya tanıtıyor ve sektör hakkındaki farkındalığı artırıyor. Türkiye MICE sektörünün güçlü paydaşlarını global MICE pazarına tanıtırken, bir yandan da hosted buyer programıyla yeni etkinliklerin Türkiye’ye kazandırılmasını ve sektörün sürdürülebilir olmasını sağlıyor” dedi. Türkiye ve dünya MICE endüstrisini bir araya getirmek ve sektörün büyümesine katkı sağlamak amacıyla her yıl büyük bir emek ve özenle gerçekleştirilen organizasyonda teknolojinin beşiği olan ülkeler de yer alacak.

    İlkleri ve yenilikleri okurları ile buluşturan MAG, Demet Şener ve Atıl Kutoğlu’nun kapak yıldızı olduğu Aralık sayısında birbirinden renkli içerikleri,özel röportajları ile www. magdergi. com.tr,DijiMecmua, Turkcell Dergilik ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.