DOLAR 32,341
EURO 35,062
ALTIN 2238,295
BIST 8787,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye kozmetik alışverişinde “Boyner” dedi

    Türkiye kozmetik alışverişinde “Boyner” dedi
    27.10.2017
    A+
    A-

    Kozmetik sektöründe, marka ve ürün çeşitliliğinin yanı sıra uzman personeliyle mükemmel alışveriş deneyimi yaşatan, güzelliğin adresi Boyner, 12-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirdiği Kozmetik Festivali’nde güzelliğine ve bakımına önem verenleri buluşturdu. Dünyaca ünlü markalar ve Boyner’e özel ürünlerin çok özel fiyatlara sunulduğu festival boyunca gerçekleştirilen özel etkinlikler festivale ayrı bir renk kattı.

    Kozmetik kategorisi alışverişi geçen senenin aynı dönemine göre %40’ın üstünde büyüme gösterdi. Boyner’in Türkiye’nin dört bir yanındaki 93 mağaza ve boyner. com. tr’de kozmetik kategorisine özel uyguladığı her 250 TL. alışverişe anında 50 TL. indirim ve 100 TL. hediye çeki kampanyası, müşterilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Dünyaca ünlü markalar ve Boyner’e özel ürünlerin çok özel fiyatlara sunulduğu festival ile kozmetik kategorisinin satışları geçen senenin aynı dönemine oranla % 40’ın üstünde, kozmetik alışverişi yapan müşteri sayısı da % 45 oranında arttı. Ayrıca, kozmetik alışverişinin en yoğun olduğu dönem olan Anneler Günü’nde yapılan kozmetik alışverişinin % 80 oranında bir satış gerçekleştirilerek bir rekora daha imza atıldı.

    En çok parfüm satıldı. Festivalde en çok ilgi gören kategori olan parfüm, festival süresince yapılan genel kozmetik satışının % 40’ını oluştururken, parfüm tutkunlarının tercihi çiçeksi kokulardan yana oldu. Daha çok siyah şakayık, kakule, sümbülteber, iris ve yasemin içerikli parfümler tercih edilirken, bunları orman meyveli kokular takip etti.

    Göz makyajı makyaj kategorisinin lideri oldu. En çok maskara ve eye liner tercih edildi. Boyner’in avantajlarla dolu kampanyasında, makyaj ürünlerinden en çok maskara ve eye liner tercih edildi. Makyaj alışverişi kozmetik festivali genel satışlarının % 20’sini oluşturdu.

    Kış ayları ile birlikte soğukların hissedilmeye başlandığı bu günlerde kadınların diğer bir tercihi de onarıcı cilt bakım serumlarından yana oldu. Dünyaca ünlü markaların en son çıkan ürünlerinin yer aldığı cilt bakım kategorisi % 35 oranı ile festival süresince en çok satış yapılan 2 . kategori oldu.

    Parlak rujlar tahtını mat rujlara bıraktı. Sezon trendlerine göre parlak rujların yerini mat kadifemsi rujlara bıraktığı, Boyner Kozmetik Festivali’nde de kanıtlandı. Kalıcılığı ve cool görünümüyle yeni sezonda sıkça tercih edilen mat rujlarda en çok tercih nude ve kahve tonlarıyla açık pembeler oldu.

    Saç bakım kategorisinde daha yumuşak ve parlak saçlar isteyenler için yoğun onarım yapan ve yenileme sağlayan yapılandırıcı maskeler öne çıkarken, sadece Boyner’de satılan ve festivale özel üretilen makyaj malzemeleri de büyük ilgi gördü.

    Özel kampanyalar ve alışveriş kolaylıklarıyla fark yaratan Boyner, ayrıca festival süresince düzenlediği 700’ün üzerinde aktivite ve promosyonla renkli kozmetik dünyasının kapılarını güzelliğine ve bakımına düşkün kozmetik tutkunlarına açtı. Hafta boyunca dünya markalarının stantlarında güzellik ve makyaj uzmanlarıyla yüz, saç ve cilt analizleri, makyaj önerileri ve uygulamaları ile sürpriz hediyeler müşterilerle paylaşıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.