DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’de son 1.5 yılda 1.600 bebek Demir Hayat güvencesiyle dünyaya geldi

    Türkiye’de son 1.5 yılda 1.600 bebek Demir Hayat güvencesiyle dünyaya geldi
    24.12.2018
    A+
    A-

    Demir Hayat sağlık sigortası sektöründe sınırları kaldırarak kapsamlı bir poliçeye imza attı. Bekleme süresi olmayan ilk ve tek hamilelik sigortası “İki Can” poliçesi ile Demir Hayat, son 1.5 yılda pek çok başarıya imza attı. 2.900 kişiyi sigortalayan ve halen 1.850 aktif sigorta poliçesi devam eden Demir Hayat’ın Genel Müdürü Viktor Hodara, “Önümüzdeki dönemde önceliğimiz daha çok ailemize bu süreçte kendilerini güvende hissetmelerini sağlamak olacak” dedi.

     

    Türkiye’de sağlık sigortasının öncü şirketlerinden Demir Hayat, hamilelik sigorta poliçesi “İki Can” ile sektöre damgasını vurdu. Alışılmış sınırları kaldırarak kapsamlı bir poliçe sunan Demir Hayat; şimdiye kadar doğum teminatlarından faydalanmak için asgari 6 ay ile 1 yıl sigortalı olarak bekleme süresi geçirmek zorunluluğunu kırdı. Bekleme süresi olmayan ilk ve tek hamilelik sigortası “İki Can Hamilelik Sigortası” ile pek çok başarıya imza atan ve Temmuz 2017’de hayata geçirilen İki Can ile 1.5 yılda 2.900 kişiyi sigortalayan Demir Hayat, Türkiye’de dünyaya gelen 1.3 milyon bebeğin 1.600’ünün Demir Hayat sigortasıyla dünyaya gelmesinin haklı gururunu yaşadı.

    HAMİLELİĞİN HERHANGİ BİR AYINDA SATIN ALINABİLİR

    Anne ve bebeğin, doğum öncesi, doğum ve sonrasındaki tüm ihtiyaçları düşünülerek poliçelendirilen İki Can Hamilelik Sigortası; hamilelik sürecinin herhangi bir ayında yapılabilen, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nın tüm avantajlarından faydalanılabilir olacak şekilde geliştirildi. Bekleme süresi olmaksızın tercih edilen kurumlarda ihtiyaç olduğu anda doğum teminatından faydalanılabilen İki Can kapsamında ayrıca normal doğum veya sezaryen ayrımı yapmadan tek kişilik özel oda ve refakatçi masrafları da yer alıyor.

    “YAPILMAYANI BAŞARAN ŞİRKET OLACAĞIZ”

    Demir Hayat Sigorta Genel Müdürü Viktor Hodara, hayatın en mucizevi döneminde ailelerin yanında olabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İki Can Hamilelik Sigortası’nın hamileliğin son ayında olunsa bile satın alınıp kullanılabileceğini anlatan Hodaro; ayrıca ayakta tedavi teminatı ile tüm doğum öncesi kontrol ve tetkiklerin gerçekleştirilebileceğini, psikolojik danışmanlık, diyetisyen, hizmet, göz ve diş muayenesi hizmetlerine de sahip olunabildiğini söyledi.  Enteresan ve yapılmayanı yapan şirket olmayı da hedeflediklerini ifade eden Viktor Hodara şöyle konuştu: “Önümüzdeki dönemde önceliğimiz yine hamilelik öncesi ya da hamilelik dönemi ayrımını ortadan kaldıran İki Can Sağlık Sigortası ile daha çok ailemize bu süreçte kendilerini güvende hissetmelerini sağlamak olacak.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.