DOLAR 32,4475
EURO 34,7365
ALTIN 2437,209
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’den 80 bin kişi Hac yolcusu

    Türkiye’den 80 bin kişi Hac yolcusu
    01.02.2018
    A+
    A-

     

    2 milyona yakın hacı adayının heyecanla beklediği Hac kurası çekimi gerçekleştirildi. Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği kuranın sonucu akşam saatlerinde netlik kazanacak. Kuradan çıkan yaklaşık 80 bin kişi için kayıtlar 5 Şubat Pazartesi günü başlayacak.

     2017 yılında 80 bin kişiye yükseltilen hacı adayı kontenjanı bu yıl da yine 80 bin olarak belirlendi. Hac kura sonuçları, kazananların cep telefonlarına SMS olarak gönderilecek. SMS ile gönderilen şifre ile kurada kesin kayıt hakkı elde edenler, 5 Şubat – 16 Şubat 2018 tarihleri arasında kesin kayıtlarını yaptırabilecekler.

    Diyanet İşleri Başkanlığı’nda, bilgisayar ortamında, basına ve kamuoyuna açık olarak yapılan kura için heyecanını dile getiren Vizyon Grubu Yönetim Kurulu Üyesi M.Talha Çizmeci, Geçtiğimiz yıllarda Kabe etrafında yapılan genişletme çalışmaları sebebiyle Hac’da ülkelere verilen binde 1 kotadan da ekstra bir kesinti uygulanmıştı. 2017 yılında 80 bin olarak belirlenen yeni kontenjanın bu yıl da devamlılığı sağlandı. Toplamda 80 bin hacı adayımız,  kutsal topraklara gitmek için gün sayıyor. Vizyon Turizm olarak hacı adaylarının bu heyecanını paylaşıyoruz. Kutsal görevini yapmak için bizi tercih eden hacı adaylarımıza daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da en güvenilir ve en kalite hizmeti vereceğiz. Yıllardır kazandığımız tecrübemizi profesyonel olarak uyguluyor Vizyon Turizm kalitesini her geçen yıl daha da ileriye taşıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.