DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin en önemli fuarı İSAF için geri sayım başladı

    Türkiye’nin en önemli fuarı İSAF için geri sayım başladı
    08.10.2018
    A+
    A-

    Güvenlik, İş Güvenliği, Yangın, Akıllı Bina ve Siber Güvenlik sektörlerinin tüm yıl heyecanla beklediği buluşma noktası olan ISAF 11-14 Ekim 2018’de Istanbul Fuar Merkezi’nde!

    • 22. ISAF Security Fuarı (22.Uluslararası Güvenlik Sistemleri ve Hizmetleri Fuarı)
    • 7. ISAF IT Security Fuarı (7.Uluslararası Bilgi, Network ve Siber Güvenlik Fuarı)
    • 7. ISAF Smart Home Fuarı (7.Uluslararası Akıllı Binalar ve Bina Otomasyon Fuarı)
    • 22. ISAF Fire&Rescue Fuarı (22.Uluslararası Yangın, Acil Durum, Arama-Kurtarma Fuarı)
    • 7. ISAF Safety&Health Fuarı (7.Uluslararası İş Sağlığı ve İş Güvenliği Fuarı)

    5 farklı sektörün fuarlarını kapsayan ISAF 11-14 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde (Dünya Ticaret Merkezi, Yeşilköy) açılıyor.

    1999 yılından itibaren gerçekleşen ISAF, geçen 20 sene içinde dünyanın sayılı sektörel fuarları arasına girmiştir. Dünyada tüm sektörler tarafından bilinen fuarlar arasında da ülkemizin bulunduğu coğrafyanın tartışılmaz en büyük etkinliği olan ISAF, her geçen yıl yerini daha da sağlamlaştırarak düzenleniyor.

    Dünyadaki tüm ülkelerde özellikle son yıllarda hiç kesintiye uğramadan büyümeye devam eden, nadir sektörlerden olan Güvenlik, Siber Güvenlik ve Akıllı Evler/Şehirler sektörlerinin yanı sıra, önemi her geçen gün artan Yangın ve İş Sağlığı Güvenliği sektörlerini bünyesinde barındıran ISAF, yurt içinde hiç küçülmeden gelişen en önemli sektörel fuarlar listesinin de üst sıralarında yer almaktadır.

    Şehir güvenliği için kullanılan kameralardan, hırsızlığı engellemek amaçlı kurulan alarmlara, banka ve önemli kurum güvenliğinden en küçük iş yerinin güvenliğine, havaalanı girişlerinde kullanılan güvenlik sistemlerinden, araç plaka tanıma sistemlerine, çevre güvenlik sistemlerine, araç güvenliğine… kısaca güvenlik denilince akla gelen tüm ürünlerin sergilendiği ISAF Security Fuarı,

    Günümüzün en önemli konusu olan kişisel bilgi güvenliği, kurumların bilgi güvenliği, finans kurumlarının güvenliği, hepsinden daha da önemlisi Ülke Güvenliği konusunda tartışmasız en güncel konu olan Siber Güvenlik ürünlerinin sergilendiği ISAF IT Security Fuarı,

    Teknolojinin gelişmesi ile birlikte günlük hayatımızda her geçen gün daha fazla yer alan, dünyanın her köşesinde teknoloji üreten ülkelerin en büyük yatırımı yaptığı ve geleceğin en önemli ürünleri olacak olan Akıllı Şehir, Akıllı Ev, Akıllı Ofis ürünlerinin sergilendiği ISAF Smart Home Fuarı,

    Mal güvenliğinden öte can güvenliğinin ön planda olduğu, iş yerlerimizdeki çalışma ortamlarından kullanılan kişisel koruyucu donanımlara, itfaiyelerimizin kullandığı ürünlerden askeri birimlerin kullandığı ürünlere, orman yangınlarını engellemede kullanılan ürünlerden yaşadığımız alanları korumaya yarayan Yangın, Acil Durum, İş Sağlığı Güvenliği ürünlerinin yer aldığı ISAF Fire&Rescue ve ISAF Safety&Health Fuarı,

    Ve tüm bu ürünleri tek bir noktada bir araya getiren ISAF, bugün en küçüğünden en büyüğüne tüm firmaların ve kurumların, en gencinden en yaşlısına her bireyin bilmesi, kullanması ve takip etmesi gereken ürünleri içeriğinde barındıran ÜLKEMİZİN EN ÖNEMLİ FUARIDIR.

    Dünyada üretici olan tüm ülkelerden tüm markaların ürünlerinin sergilendiği, ülkemizden alım yapan ülkelerin tamamından ziyaretçilerin kesinlikle takip ettiği ISAF, ilgili tüm kurumların da tescillemiş olduğu tam anlamı ile uluslararası bir fuardır.

    ISAF’ın kapsadığı sektörler, son yılların en hızlı büyüyen sektörleridir. Teknolojinin çok hızlı gelişim gösterdiği günümüzde, değişimlerin de en yoğun yaşandığı alanlardır. Tüm bu değişimlerin ve sektördeki gelişmelerin vitrini olan ISAF’ta katılımcılarımız en yeni ürünlerini sergilemekte, bunun ötesinde gelecek dönemin teknolojilerinin nasıl olacağının da ön sunumunu yapmaktadırlar. Bu anlamda ISAF, sektörün sadece bugününün değil aynı zamanda yarınının da incelenebileceği çok önemli bir platformdur.

    245 standın yer aldığı ISAF’ta, yaklaşık 600 farklı firmanın binlerce markası ve on binlerce farklı ürünü sergilenmektedir. Fuarda sergilenen ürünler ve markalar, bu alanda gerçekleşen diğer büyük uluslararası fuarlarda sergilenen ürünler gibi, sektördeki en yeni teknolojilerin kullanıldığı ürünlerdir. Fuarımızı ziyaret eden tüm profesyoneller, ilgililer ve alıcılar planladıkları amaçlarına ulaşmanın ötesinde sonuçlar alacaklardır.

    ISAF’ın kapsadığı sektörlerin tamamı, can ve mal güvenliğini sağlayan ürün ve hizmetler ile yaşam alanımızı daha kolay yönetmemizi ve konforlu yaşamamızı sağlayan ürün ve hizmetleri kapsamaktadır. Bu ürünlerin tamamı “akıllı” olarak tabir edilen ve dinamik olarak gelişip yenilenen sistemlere dahildir. Bu da ISAF’ın sürekli dinamik kalmasındaki en önemli etkenlerden birisidir. Öte yandan, ISAF’ın dinamizmi yalnızca kapsadığı ürünlere bağlı değildir. ISAF, sektördeki firmaların hem kendilerini ait hissettiği hem de sahiplendiği en önemli sektör fuarı ve etkinliğidir. En eski katılımcı firmadan ilk kez ziyaretçi olan bireye kadar, tüm sektör oyuncuları ISAF’ı sektörün en kapsamlı buluşma noktası olarak tanımlamıştır. Bu da ISAF’ın arkasındaki en büyük ve sağlam güç olmuştur, olmaya devam edecektir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.