DOLAR 32,3252
EURO 35,1482
ALTIN 2297,766
BIST 9055,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin ilk ve tek çamaşır suyundan 2 kat daha etkili Kullan-At Islak Bez Ailesi

    Türkiye’nin ilk ve tek çamaşır suyundan 2 kat daha etkili Kullan-At Islak Bez Ailesi
    19.04.2017
    A+
    A-

    3M’in temizlik ürünleri pazarındaki yenilikçi ve lider markası Scotch-Brite™, hijyenik bir temizlik çözümü olarak çamaşır suyundan 2 kat daha etkili formüle sahip Scotch-Brite™ kullan-at ıslak banyo bezini tanıttı.

    Banyoda klozet ve lavabo dahil birçok yüzeyde hijyenik temizlik için farklı bezler kullanılıyor. Bu alanların her temizliği sonrasında tüm bezlerin ayrı ayrı ve uzun uzun yıkanması ve tekrar kullanılması büyük bir vakit kaybı olduğu kadar hijyenik bir kullanım da sağlamıyor. Bu sorunlara yeni ürünüyle çözüm sunan Scotch-Brite™, Türkiye’nin ilk ve tek Çamaşır Suyundan 2 kat Etkili; Scotch-Brite™ Kullan-At Islak Bez Ailesi’ni tanıttı. Ağartıcı bir özelliği veya rahatsız edici bir kokusu olmayan ürün, leke yapmayan ve cilde dost formuluyle etkili bir temizlik sağlıyor.

    Türk tüketicisine özel geliştirildi

    “Temizlik Ne Rahat” sloganıyla evlere zahmetsiz temizlik getiren Scotch-Brite™, yenilikçi marka imajıyla Türk tüketicisinin temizlik ihtiyaçlarına dair bir araştırma yaptı. Araştırma bulgularına göre iki ana unsurun temizlikte çok önemli olduğu saptandı: Bunlardan biri çamaşır suyu diğeri ise ıslak temizlik. Bu sonuçlara temizliğin yükselen trendi “kullan-at” özelliği de eklendiğinde ortaya Scotch-Brite™’ın yeni ürünü Scotch-Brite™ Kullan-At Islak Bez ailesi çıktı. Mutfak, banyo ve yer için ayrı ebat ve formullere sahip bu urun özellikle pratik ve günlük temizlik için ideal bir kullanım sunuyor. Ürün, banyo ve yer bezlerinde kullanılan çamaşır suyundan 2 kat daha etkili formülüyle klozet, lavabo gibi hijyenik alanların temizliğinde en büyük yardımcı olmaya aday.

    Banyo dışında Scotch-Brite™ Sil Süpür yer temizlik sistemine takılabilecek ebatta olan Çamaşır suyundan 2 kat etkili Scotch-Brite™ Kullan-At Islak yer Bezi, mutfaktaki lekelere karşı etkili temilzik sunan yağ çözücü formullu Scotch-Brite™ Kullan-At Islak Mutfak Bezi ile seriyi tamamlıyor. Bu serinin diğer ürünlerinden Scotch-Brite™ Kullan at Islak Mutfak bezleri ise yağ çözücü formülüyle aspiratör, tezgah üstü, ocak gibi farklı alanlardaki lekeleri anında temizleyip kurtulmak mümkün kılıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.