DOLAR 32,3324
EURO 35,1678
ALTIN 2241,362
BIST 8715,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TV’nin Rönesansı: LG OLED TV

    TV’nin Rönesansı: LG OLED TV
    21.11.2017
    A+
    A-

    Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından 1999 yılında alınan kararla 21 Kasım her yıl “Dünya Televizyon Günü” olarak kutlanıyor. Son yıllarda mobil aygıtlar çoğalsa da televizyon hem küresel kültürde yer edinmeye hem de hane halkının ilgi odağı olmaya devam ediyor.

    Yaygınlaşmasıyla birlikte haber alma, eğitim ve eğlence alanlarında her daim devrim yaratan televizyon, günümüzde teknolojiye ayak uydurarak gelişmeye devam ediyor. İnternet tabanlı dijital platformlara ulaşmayı daha kolay ve eğlenceli hale getiren LG OLED TV serisi, televizyon ve sinema keyfine yepyeni bir boyut kazandırıyor.

    LG’nin endüstri lideri OLED TV serisi, benzersiz özellikleri ile kullanıcılarına geleceğin TV izleme deneyimini bugünden yaşatıyor. Çözünürlüğü, canlı sesleri ve zarif görünümüyle sinema keyfini salonunuza taşıyan LG OLED TV’ler, eğlence anlayışınıza da yeni bir boyut kazandırıyor. Dijital içerik platformlarının içeriklerine en güçlü şekilde destek veren LG OLED TV’ler, interaktif geleceğe hızla yol alıyor.

    Bir TV’den fazlası

    Benzersiz inovatif Picture-on-Wall tasarımı, Dolby Vision ve Dolby Atmos teknolojilerini barındıran üstün performansıyla geleneksel tv seyretme alışkanlığını bir üst seviyeye çeken LG OLED TV serisi, teknoloji alanında devrim yaratan akıllı tv platformu webOs sayesinde YouTube gibi internet video platformu ve Netflix,YouTube ve Amazon Prime Video gibi lider dijital içerik üreticilerinin sunduğu dijital içerik koleksiyonuna daha eğlenceli ve interaktif şekilde ulaşmanızı sağlıyor.

    “TV Altın Çağı”ndan “TV Teknoloji Altın Çağı”na geçişteyiz

    Son yıllarda Netflix, Amazon ve ücretli platformların artmasıyla birlikte ülkemiz de dahil olmak üzere tüm dünyada TV izleme oranları ciddi şekilde arttığının ve alışkanlıkların evirildiğinin göstergesi. Yapılan araştırmalara göre Avustralya’da 16 milyon kişiye ulaşan TV yayınları yaklaşık 4 milyar dakikadan fazla izleme oranına sahip. Çıkan sonuçlar; Avustralyalılar’ın barbekü yerine bir televizyon setine sahip olma olasılığının % 30 daha yüksek olduğunu gösteriyor.

    Sektörün profesyonelleri, televizyonu oldukça interaktif bir geleceğin beklediğini, her bir seyircinin izlemek istediği içeriği yayına verildiği anda seyretmek isteyeceğini düşünüyor. Hatta, gündeme ilişkin canlı yayınlar dışında geleneksel TV yayınlarının, kaliteli dijital içeriklerinin gölgesinde kaldığı daha şimdiden hissediliyor. Dijital teknoloji pazarındaki büyük resmi yorumlayan sektör yetkilileri, TV’lerin giderek daha akıllı ve daha yetenekli teknolojiyle donatılacağını ve kullanıcıların da akıllı teknolojinin etkisini her geçen gün daha fazla hissedeceğini belirtiyorlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.