DOLAR 32,5215
EURO 34,8432
ALTIN 2429,132
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ucuzluğun sahibi geldi!

    Ucuzluğun sahibi geldi!
    11.10.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin ilk ve gerçek outlet merkezi Outlet Center İzmit’te, her yıl tekrarlanarak geleneksel hale gelen Ucuzluk Panayırı kampanyasının 43’üncüsü, 11 – 30 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. 30 Ekim akşamına kadar devam edecek olan 43. Geleneksel Ucuzluk Panayırı kampanyasında; dünyaca ünlü markalar yine inanılmaz panayır fiyatlarıyla satışa sunuluyor.

     1997 yılından bu yana; müşterilerine, gerçek fabrika satış fiyatlarıyla akıllı ve kaliteli bir alışveriş fırsatı sunan Outlet Center İzmit’teki mağazalar, depolarındaki ürünleri eritmek ve yeni ürünlere yer açmak için ürünlerini maliyetinin de altında fiyatlarla sezonun son fırsatı olarak Ucuzluk Panayırı süresince satışa sunuyor.

    Outlet’in kampanyası Ucuzluk Panayırı hakkında;

    Outlet Center İzmit’te geleneksel olarak her yıl tekrarlanan Ucuzluk Panayırı kampanyasında, mağazalarda ve üretici firmaların merkez depolarında bulunan satış hızı düşük ve sirkülasyonu az olan ürünleri, mağaza önlerine çıkarılan çeşitli stant ve askılarda, outlet fiyatının da çok altında fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte bu nedenle, bu ürünleri bir daha bu fiyatlarla satın alamayacağının bilincinde olan tüketici, Ucuzluk Panayırı kampanyasına uzun yıllardır büyük ilgi gösteriyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.