DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uğur Koleji’nde eğlenceli yaz okulu programı çocukları bekliyor

    Uğur Koleji’nde eğlenceli yaz okulu programı çocukları bekliyor
    22.06.2018
    A+
    A-

    Eğitimde 28 yılı geride bırakan Uğur Koleji, Haziran’ın ilk haftasında 3 aylık tatile giren öğrenciler için Florya kampüsünde eğlenceli ve eğitici bir program hazırladı. Kayıtların alınmaya başladığı programın ilk etabı 6 Temmuz’da, 9 Temmuz’da başlayacak ikinci etap ise 27 Temmuz’da sona erecek. Yaz okulunda çocuklar 5-7, 8-10 ve 11-14 yaş grubu olmak üzere 3 farklı gruba ayrılarak gün boyu birçok aktiviteden faydalanacaklar.

    Geçtiğimiz yıl 18 Eylül’de başlayan uzun eğitim ve öğretim maratonu 8 Haziran’da sona erdi ve öğrenciler yoğun bir sınav maratonunun ardından bekledikleri tatile başladı. Çocuklar için sadece derslerin öğretildiği bir kurum olmanın dışında günlerinin büyük bölümünü geçirdikleri yaşam alanı olma vizyonu ile hareket eden Uğur Koleji, birçok aktivitenin yer aldığı yaz okulu programı hazırladı.

    Güne kahvaltı ile başlayacak olan öğrenciler, yaz okulu programında hem vücutlarını hem de zekalarını geliştirecek birbirinden eğlenceli aktivitelere katılacaklar. İngilizce konuşma, yüzme, beceri ve koordinasyon, art club ve drama, sinema, satranç, jimnastik, dans, basketbol, voleybol ve futbol gibi aktiviteler yaz okulu programında çocuklara yeni yetenekler kazandırırken var olan yeteneklerini de geliştirme imkanı sağlayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.