DOLAR 32,5032
EURO 34,5315
ALTIN 2496,822
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ultra ince ve dayanıklı yapısıyla banyolarda tasarımın sınırlarını zorlayan seri: Ipalyss

    Ultra ince ve dayanıklı yapısıyla banyolarda tasarımın sınırlarını zorlayan seri: Ipalyss
    08.01.2018
    A+
    A-

    16. yüzyılın ünlü Fransız seramikçisi Bernard de Palissy’den ilham alınarak Dünya markası Ideal Standard’ın ödüllü tasarımcısı Robin Levien tarafından tasarlanan Ipalyss, banyolarda yepyeni bir dönemi başlatıyor. Devrim niteliği taşıyan Diamatec teknolojisiyle hayata geçen Ipalyss lavabolar, çok ince tasarımı ve dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor.

    Ideal Standard’ın ünlü tasarımcılarından Robin Levien tarafından tasarlanan Ipalyss serisi, ultra ince tasarımı, maksimum dayanıklılığı ve farklı renk alternatifleriyle banyolarda hayranlık uyandıracak bir tasarıma imza atıyor.

    Diamatec teknolojisiyle hem ince hem de dayanıklı lavabolar

    Ideal Standard’ın geliştirdiği Diamatec teknolojisi, aşınmaya dayanıklı güçlü seramiklerle ultra ince ve dayanıklı ürünler üretilmesini sağlayan devrimsel bir teknoloji. Ipalyss lavabolar da Diamatec teknolojisiyle geliştirildi. Son derece dayanıklı ve süper ince olarak üretilen lavabolarda; taşma deliksiz, taşma delikli ve batarya delikli olmak üzere 3 farklı seçenek bulunuyor. Dayanıklı olduğu kadar zarif bir tasarıma da sahip olan Ipalyss lavabolar sık kullanım gibi nedenlerle dayanıklılığın önemli bir ihtiyaç alanı olduğu otel ve restaurant başta olmak üzere pek çok kullanım alanına sahip.

    Banyo tasarımında en önemli etken “Tasarım Hafifliği”

    Ipalyss serisinin nasıl doğduğunu anlatan Ünlü tasarımcı Robin Levien; ‘’Banyo modasında, banyo mimarisinde ve banyo üretiminde en önemli unsurların başında tasarımda hafiflik geliyor. Tasarımda hafiflik için küçük iç yüzey ve ince kenar özelliklerinin ön plana çıkması  gerekiyordu. Yaptığım tasarımı hayata geçirebilmek için hem dayanıklı hem de zarif ürünlerin üretilebildiği bir teknolojiye ihtiyacım vardı. Ideal Standard’ın geliştirmiş olduğu Diametic teknolojisi bana bu fırsatı verdi ve Ipalyss serisi doğmuş oldu. Hem hafif hem de 16.yüzyılın esintilerini taşıyan farklı bir seri olduğu düşüncesindeyim” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.