DOLAR 32,5386
EURO 34,9575
ALTIN 2456,115
BIST 9879,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uluslararası kalitesiyle yerli üretime devam

    Uluslararası kalitesiyle yerli üretime devam
    08.08.2019
    A+
    A-

    Dünya genelinde kabul gören BRC standardıyla anne ve bebek sektöründeki üretimini kanıtlayan Wee Baby, yerli sermaye ile yerli üretime hız kesmeden devam ediyor. 2019 yılı itibariyle yeni ürün gruplarını ailelerle buluşturan Wee Baby, uluslararası standartlardaki kalitesini anne ve babalara erişilebilir kılıyor

     Ülkemizde her yıl yaklaşık 1,3 milyon bebek dünyaya geliyor. Teknolojinin gelişmesiyle artık daha bilinçli olan anne ve babalar seçecekleri ürünlerin öncelikle kalitesine, sağlıklı olup olmadığına önem veriyor. Üretiminde önceliği kaliteye veren Wee Baby, Türkiye’de kendi sektöründe üretim kalitesini en üst standartlarda tescilleyen ilk ve tek firma. Wee Baby, uluslararası alanda önemli bir denetim kabul edilen BRC (British Retail Consortium) CP (Consumer Products) Sertifikası’na A grade derecesiyle sahip.

     Wee Baby Pazarlama Direktörü Cenk Tüter, 2019 yılının ikinci yarısında da uluslararası kaliteyle ürün gruplarını yenilemeye devam ettiklerini belirterek, şunları söyledi: “Aileler ve bebeklerinin ihtiyaçlarını gözlemleyerek, onlardan aldığımız geri dönüşler, sağlık standartları ve yüksek kalite beklentileriyle yeni ürün gruplarımızı oluşturuyoruz. Dünya çapında önemli bir denetim kabul edilen BRC CP Sertifikası ile kanıtladığımız kalite ve hijyenimizle yeni ürün gruplarımızı ailelerle buluşturuyoruz. Hedeflediğimiz diğer çalışmalarımız ise yıl sonuna kadar sürecek”

    Üst kalite standartlarına sahip

    Wee Baby, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistem Belgesi, Sedex, TSE, SGS, BRC HPC sertifikasını A Grade (DQS) almaya hak kazanan üretim tesisine sahip. Bu kalite sertifikalarının yanı sıra son olarak GMP (İyi Üretim Uygulamaları) de alan Wee Baby, Türkiye ve Ortadoğu bölgesinde en büyük anne bebek ürünleri üreticisi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.