DOLAR 32,5657
EURO 34,7364
ALTIN 2488,787
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Umre sezonu başladı

    Umre sezonu başladı
    31.10.2018
    A+
    A-

    Kutsal toprakları görmek isteyen ve daha önce Umre ya da Hacca giderek o maneviyatı yeniden yaşamak isteyen insanların dört gözle beklediği Umre  mevsimi başlıyor. Profesyonel hizmet anlayışıyla 15 yıldır delüks – lüks hac ve umre turları organize eden Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci, umreye her yaştan ve her kesimden insanın gidebildiğini ve ‘o’ maneviyatı yerinde yaşamanın huzuruna ulaştıklarını söyledi.

     Dünyanın farklı noktalarında yaşayan müslümanların beklediği Umre mevsimi yaklaşırken Umreye gidenlerin sayısı dünyada her geçen yıl artıyor. Geçtiğimiz yıl Türkiye’den umreye gidenlerin sayısı 500.000’e yaklaşmıştı.

    Umre turlarında vatandaşların kutsal topraklara olan özlemini dindirdiğini söyleyen Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci,  Vizyon Turizm olarak ibadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşların konforunu düşündüklerini söyledi. Son zamanlarda  yılbaşı ve sömestre tarihlerinin daha yoğun olarak tercih edildiğinin altını çizen Çizmeci, “Misafirlerimiz için her ayrıntıyı önceden düşünüyor, kutsal topraklarda yeme-içme, konaklama, ulaşım ve A’dan Z’ye her konuda lüks hizmet veriyoruz. Profosyonel rehberlik hizmetimiz ile de insanlar daha bilinçli ve kutsal topraklardaki vaziflerini bu farkındalıkla yerine getiriyor” dedi.

    Bu yılın Umre programı 1.500 USD’den başlıyor

    Lüks umre ve hac kategorisinde hizmet veren lider acentalardan Vizyon Turizm, bu yıl 3.000 adayı Umre’ye götürmeyi hedefliyor. harem bölgelerine en yakın ve en lüks otellerden oluşan umre programlarının bu yıl ki fiyatları hakkında da bilgi verdi. 4 ila 10 günlük programların fiyatlarının da değişiklik gösterdiğini ifade eden Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci “2018-2019 yılı 4 günlük kısa umre programlarımızın fiyatları yaklaşık olarak 1.500 dolar civarında diyebiliriz. Bu fiyata vize işlemleri, THY ile uçak bileti, özel Mercedes son model otobüslerimiz ile Suudi Arabistan’daki bütün ulaşımlar, belirtilen 5 yıldızlı delüks otellerde konaklamalar, açık büfe kahvaltı ve akşam yemekleri ve Vizyon Turizm’in profesyonel rehberlik hizmeti de dahildir”  diye açıkladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.