DOLAR 32,5408
EURO 34,7437
ALTIN 2487,931
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Under Armour Gece Koşuları’nın ikincisi, Belgrad Ormanı’nda gerçekleşti

    Under Armour Gece Koşuları’nın ikincisi, Belgrad Ormanı’nda gerçekleşti
    12.09.2017
    A+
    A-

    Türkiye’yi Gece Koşuları ile tanıştıran global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour, fark yaratan konsepti ile spor tutkunlarına unutulmaz bir deneyim yaşatmaya devam ediyor. Under Armour Gece Koşuları’nın ikincisi, 9 Eylül Cumartesi günü Belgrad Ormanı’nda 1000 kişiye varan katılım ile gerçekleşti

    İleri teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, sporseverleri fark yaratan bir etkinlikte bir araya getiriyor. Ulusal ve uluslararası spor organizasyonları konusunda uzman, Uzunetap’ın iş birliğiyle düzenlenen koşularla, katılımcılar gece koşmanın heyecanını deneyimliyor.

    9 Eylül Cumartesi günü gerçekleşen gece koşusu, yoğun ilgi gördü

    Unutulmayacak bir spor deneyimi yaşatan Under Armour Gece Koşuları’nın ikincisi, 9 Eylül Cumartesi günü Belgrad Ormanı’nda yapıldı. 1000 kişiye varan katılımla saat 22.00’da başlayan yarış 6 km ve 12 km kategorilerinde gerçekleşti.

    Yarışmayı tamamlayan tüm sporculara başarı madalyası, dereceye giren yarışmacılara ise koşu sonrası düzenlenen törende kupa ve ödül olarak Under Armour’dan hediye çeki verildi.

    Under Armour Gece Koşuları’nda sağlık sponsoru Acıbadem ve zaman sponsoru Garmin’in yanı sıra supplementler.com, Skoda, n11.com, Zubizu, Crate and Barrel gibi önemli destekçiler, farklı sürprizler ile yer aldı.

    Under Armour Hakkında

    Under Armour, 1996 yılında Amerikalı futbolcu Kevin Plank tarafından kurulan, dünyada öncü spor giyim, performans ve aksesuar markasıdır. Tüm sporculara yönelik performans artıran ürünler geliştiren marka, inovatif bir anlayışla ürettiği geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Uzakdoğu ve Afrika pazarlarındaki yatırımları ile yurt dışı pazarlarda hızlı büyümesini sürdüren Under Armour, Türkiye’de Doğuş Perakende Grubu çatısı altında faaliyet göstermektedir. Şu an Türkiye’de 18 mağazası bulunan ve online satış üzerinden de spor tutkunlarıyla buluşan Under Armour, yıl sonuna kadar 20 mağazaya ulaşmayı hedeflemektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.