DOLAR 32,5338
EURO 34,9309
ALTIN 2435,691
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Under Armour’dan performansı %1 artıran teknoloji: RUSH

    Under Armour’dan performansı %1 artıran teknoloji: RUSH
    10.05.2019
    A+
    A-

    Rahat ve konforlu ürünleriyle fark yaratan Under Armour, performansı %1 artıran “RUSH Koleksiyonu” ile teknolojiyi bir adım ileri taşıyor.

    Tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour’ın yeni koleksiyonu RUSH, mineral içeren kumaşı sayesinde performansı %1 artırıyor. RUSH ürünleri termo reaktif minerallerin yardımıyla sporcunun yaydığı kızılötesi enerjiyi vücuda geri kazandırıyor. Atletlerin katıldığı yapılan araştırmalar, termo reaktif mineral özelliği bulunan RUSH kumaşının sporcunun performansını %1 artırdığını ortaya koyuyor.

    Yeni nesil antrenman giysisi olarak spor tutkunlarına farklı bir deneyim sunan RUSH Koleksiyonu; spor esnasında, koşu parkurunda veya şampiyonluk yarışının en kritik anında ihtiyaç duyulan gücü toparlamaya yardımcı oluyor. Vücudun yaydığı enerjiyi emen mineralli kumaş, kaybedilen enerjiyi dokulara ve kaslara geri yansıtarak kuvveti artıyor. Yenilikçi kumaş yapısının yanı sıra RUSH ürünlerinde bulunan stratejik havalandırma panelleri kuru kalmayı koruyor ve üstün konfor sağlıyor.

    Antrenman esnasında kaslardaki dolaşımı artırarak daha iyi bir performans sergilemeye destek olan RUSH Koleksiyonu; tayt, tişört, eşofman üstü ve bra gibi birçok spor ürününü bir araya getiriyor.Under Armour mağazalarında ve online’da yerini alan RUSH ürünleriyle ilgili daha fazla bilgi için http://www. underarmour. com. tr’yi ziyaret edebilir, Instagram @underamourturkey hesabını ve Facebook sayfası Under Armour Turkey’i takip edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.