DOLAR 32,4358
EURO 34,7798
ALTIN 2449,032
BIST 9933,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uni Baby’den Aloe Vera özlü ürün serisi

    Uni Baby’den Aloe Vera özlü ürün serisi
    12.01.2019
    A+
    A-

    Uni Baby’nin bebeklere özel geliştirdiği Aloe Vera özlü ürün serisi, bebeklerin cildine doğal bir dokunuş sağlıyor. Aloe Vera serisinde yer alan; şampuan, deterjan ve yumuşatıcı, bebeklerin cildini ve çamaşırlarını güvenle temizliyor.

    Yetişkinlere göre daha ince ve geçirgen olan bebek cildi, özenli bir korumaya ve bakıma ihtiyaç duyuyor. Bebek cildinin hassas yapısını iyi tanıyan Uni Baby, Aloe Vera serisi ile bebek cildinin ve çamaşırlarının bakımına özen gösteriyor.

    Faydaları bakımından oldukça zengin olan Aloe Vera bitkisi; içerdiği proteinler, vitaminler ve bileşikler ile hücre yenilenmesine yardımcı oluyor. Uni Baby’nin Aloe Vera özleriyle zenginleştirilen serisi, bebeklerin saç ve cildine özel bakım sağlıyor ve kıyafetlerini nazikçe temizliyor.

    Aloe Vera’dan gelen mucizevi bakım

    Aloe Vera serisinde yer alan Uni Baby şampuan, bebeklerin saç ve vücut temizliği konusunda ailelere alkol, paraben, boya, SLS/SLES, sülfat içermeyen formülüyle güvenilir içerik sunuyor. Aloe Vera şampuan, bebeklerin saç ve saç derisini özenle temizliyor. Şampuanın içerisinde yer alan Aloe Vera özleri, saçı besliyor ve sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı oluyor.

    Bebek cildi özen ister

    Hem renklilerde hem beyazlarda kullanılabilen, Uni Baby Aloe Vera Çamaşır Deterjanı ve Yumuşatıcısı, bebeklerin kıyafetlerini tertemiz yapıyor ve dokusunu koruyor. Çamaşır Deterjanı, bebeklerin kıyafetlerinde oluşabilecek süt ve mama lekelerine karşı etkili temizlik sağlıyor. Alkol, paraben, aktif klor, ağartıcı, fosfat, boya, SLS/SLES içermediği için anneler gönül rahatlığı ile tercih edebiliyor.  Uni Baby Aloe Vera Çamaşır Yumuşatıcısı ise bebeklerin kıyafetlerini ve eşyalarını yumuşacık yaparken mis gibi kokmasını sağlıyor.

    Uni Baby Aloe Vera Çamaşır Deterjanı ve Yumuşatıcısının hipoalerjenik formülleri, kalıntı bırakmıyor ve ilk günden itibaren gönül rahatlığı ile kullanılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.