DOLAR 32,4956
EURO 34,5821
ALTIN 2478,93
BIST 9585,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uni Mom Serisi Emzirme Haftası’nda annelerin yanında

    Uni Mom Serisi Emzirme Haftası’nda annelerin yanında
    04.10.2018
    A+
    A-

     Bebek cildi konusundaki uzmanlığını anne ürünlerine taşıyan Uni, geliştirdiği yeni serisiyle bebeklerden sonra artık annelerin de yanında. Tüm dünyada 1-7 Ekim tarihlerinde kutlanan “Emzirme Haftası”nda anneleri yalnız bırakmayan Uni, emzirme anlarının daha keyifli geçmesi için Mom Serisi ile çözüm sunuyor.  

     Gelecek neslin daha sağlıklı olması, tüm bebeklerin anne sütüyle beslenmesinin önemini vurgulamak amacıyla, tüm dünyada 1-7 Ekim tarihleri “Emzirme Haftası” olarak kutlanıyor. Bebekler kadar anneleri de düşünen Uni, emzirme zamanlarına özel geliştirdiği ürünleriyle bu önemli haftayı kutluyor.

    Hamilelik döneminde anne adayları fiziksel olarak birçok değişim yaşıyor. Özellikle emzirme döneminde daha yoğun oluşan göğüs çevresi çatlaklarını önlemeye yardımcı ürün serisi hazırlayan Uni, cildin daha hızlı yenilenmesine yardımcı oluyor. Uni’nin Mom Serisinde yer alan; Göğüs Ucu Kremi ve Göğüs Pedi emzirme zamanlarının yardımcısı oluyor. Uni Mom Serisi, alkol, paraben, fenoksietanol, fitalat, kafein, parafin ve boya içermiyor, güvenle kullanılıyor.

    Uni Mom Göğüs Ucu Kremi ile emzirme dönemi rahat geçiyor

    Hamileliğin 8. ayından itibaren kullanılabilen, Uni Mom Göğüs Ucu Kremi LACINUS formülü ile göğüs ucunu koruyor ve rahatlatıyor. Her cilt tipinde rahatlıkla kullanılabilen krem, cildi nemlendiriyor ve emzirme dönemindeki acının azalmasına yardımcı oluyor. Uni Mom Göğüs Ucu Kremin doğal içeriği sayesinde, uygulanan bölge silinmeden emzirmeye devam edilebiliyor.

    Uni Mom Göğüs Pedi ile kıyafetler ve cilt kuru kalıyor
    Annelerin rahatlığı düşünülerek hazırlanan Uni Mom Göğüs Pedi, emzirme döneminde annelerin yardımcısı oluyor. Uni Mom Göğüs Pedi, süper emici jelli tabakasıyla, iki emzirme arasında oluşabilecek süt akıntılarının toplanmasını ve tekrar yüzeye dönmesini engelleyerek annelerin cildinin ve kıyafetlerinin kuru kalmasını sağlıyor.  DRYSAFE özelliği ile göğüs ucunu korumaya yardımcı olan ürün, kaymayı engelleyen yapışkan bandı ve yumuşak pamuksu dokusu ile öne çıkıyor. İnceltilmiş yüzeyi ile giysi altından belli olmuyor ve anneler rahat hareket ediyor.
    *LACINUS: Lanolin ve E Vitamini
    *DRYSAFE: Yumuşak dokunuş, ince ve nefes alan yapı, süper emici mikro kapsül.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.