DOLAR 32,5959
EURO 34,7975
ALTIN 2494,393
BIST 9457,1
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ünlü İsimler Nike+ Training Club ile Sıra Dışı Bir Yoga Deneyimi Yaşadı

    Ünlü İsimler Nike+ Training Club ile Sıra Dışı Bir Yoga Deneyimi Yaşadı
    27.07.2017
    A+
    A-

    Dünyanın en iyi eğitmenleri ve yogileriyle çalışılarak oluşturulan Nike+ Training Club uygulamasının yoga egzersizleri her seviye için en uygun yoga akışını sunuyor ve kullanıcılara dilediği yer ve zamanda uygulama imkanı tanıyor.

    NTC’nin yoga konusunda sunduğu farklı programların Türkiye’deki lansmanı ise ünlü isimlerin katılımıyla sıra dışı bir etkinlikle gerçekleştirildi. Aralarında Elvin Levinler, spor hocası Ceren Duman, oyuncular Selin Demiratar, Seda Bakan, Yasemin Yürük, Beste Kökdemir ve Burcu Kutluk, şarkıcı Eren Bakıcı, dansçı Çisil Sıkı, yönetmen Benal Tairi ve pasta sanatçısı Bengi Kurtcebe gibi ünlü isimlerin yer aldığı katılımcılar Hodjapasha Hamamı’nda Chris Chavez ile birlikte ilham veren bir yoga deneyimi yaşadı.

    NTC uygulamasındaki tüm egzersizler gibi, Nike’ın Master Trainer’ları tarafından oluşturulan yoga egzersizleri, 15 ile 45 dakika arasında süren ve başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar her düzeyde üç farklı program sunuyor.

    Bu programlardan hareketlilik, gerginliğin atılmasını amaçlıyor ve zihinsel olarak yenilenmenize imkan veriyor; kuvvet, kaslarınızı harekete geçiren daha uzun duruşlar içeriyor; dayanıklılık ise güç kazanımı konusunda destek yaratıyor.

    NTC’nin etkin bir seviyeye ulaşmanıza olanak sağlayan yoga egzersizleri, aynı zamanda NTC’nin diğer egzersizlerine destek olabilecek bütüncül bir antrenman sistemi sağlıyor. Ücretsiz indirilebilen Nike+ Training Club uygulamasına Eylül 2017 sonuna kadar eklenecek 10 yeni yoga antrenmanıyla kişiselleştirilmiş bir yoga deneyiminin parçası olmak artık her yerde mümkün.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.