DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ünlü Pasta Şefi Duygu Tuğcu Tepe Nautilus ziyaretçileri ile buluşuyor

    11.04.2018
    A+
    A-

    Tepe Nautilus 14 Nisan Cumartesi günü sevilen pasta şefi Duygu Tuğcu’nun “Chef Duygu Tuğcu’yla Butik Pastacılık” kitabının ilk imza gününe ev sahipliği yapıyor.

    İstanbul’un tam kalbinde birbirinden keyifli etkinliklerle 15 yıldır ziyaretçilerine çok özel bir alışveriş deneyimi sunan Tepe Nautilus, 14 Nisan Cumartesi günü ünlü pasta şefi Duygu Tuğcu’yu konuk ediyor. Sevilen şef ilk kitabını Tepe Nautilus ziyaretçileri için imzalayacak.

    Mutfak Sanatçıları Derneği Başkanı ve İstinye Üniversitesi Pastacılık akademik şefi olan Duygu Tuğcu’nun uluslararası standartlardaki bu ilk kitabı gerek evde gerek atölyede rahatlıkla yapılabilecek pastaları, özel teknikleri ve yenilebilir figüratif objeleri içeriyor. En çok merak edilen reçetelerin adım adım fotoğraflı yapım aşamalarıyla okuyucuya sunulduğu kitapta kek ve krema tariflerinin yanı sıra şeker hamuru ile pasta süsleme tekniklerinden figür modellemeye pastacılıkla ilgili birçok ayrıntı yer alıyor.

    Tepe Nautilus tüm ziyaretçilerini 14 Nisan Cumartesi günü bu özel kitabın ilk imza gününe davet ediyor.

    Etkinlik Tarihi: 14 Nisan Cumartesi

    Etkinlik Yeri: Tepe Nautilus 1. Kat

    Etkinlik Saati: 15.00

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.