DOLAR 32,5669
EURO 34,9581
ALTIN 2445,892
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Unutulmaz bir Sevgililer Günü için aşk dolu hediyeler Boyner’de

    03.02.2020
    A+
    A-

     

    Hediye alışverişi dendiğinde akla gelen ilk destinasyonlardan biri olan Boyner, Sevgililer Günü’nde erkeklerin sevgilileri için tercih edebileceği pek çok hediye seçeneğini bir araya getiriyor. Sevgiliniz ister stiline düşkün ister sportif biri olsun, aradığınız tüm seçenekler moda dünyasının en son trendleri ile Boyner’de yer alıyor.

    Aşkın rengi kırmızı damgasını vuruyor

    Aşkın rengi kırmızı Boyner’de reyonlara damgasını vuruyor. Kırmızı renkli farklı kesimlere ve tasarımlara sahip bluzlar, tulumlar, şişme montlar, elbiseler, pantolonlar dikkat çekiyor. 2020 moda trendlerini müşterileri ile buluşturan Boyner’de Sevgililer Günü’nün rengi olan kırmızının yanı sıra bu yılın rengi olan klasik mavi ve kışa eğlence katan neon renkler ile tasarlanan seçenekler de yer alıyor. Ayrıca son dönemde öne çıkan baskılı kazaklar ve sweatshirtler farklı beğenilere hitap eden seçenekleri ile sunuluyor. Bu yılın trendi olan deri pantolonların yanı sıra daha klasikleşmiş modeller de öne çıkıyor.

    Mutluluk garantili hediyeler: Çanta, cüzdan ya da sneaker…

    Çantalar, Sevgililer Günü’nün vazgeçilmez hediye seçenekleri arasında yer alıyor. “Shopper”, “postacı”, “torba” ya da “spor” tarzda çantaların yanı sıra ünlü markalardan şık cüzdanlar kadınları mutlu edecek hediye alternatifleri olarak dikkat çekiyor. Ayakkabılarda ise son derece şık modellerin yanı sıra hem iş hayatı stilinde hem de sokak modasında farklı kombinleri tamamlayan sneakerlar, favori seçenekler arasında yer alıyor.

    Gönülleri fetheden büyüleyici parfümler

    Boyner, Sevgililer Günü’nde sevgilisinin gönlünü fethetmek isteyen erkeklere dünyaca ünlü markaların ürünlerinden oluşan muhteşem kozmetik ve parfüm koleksiyonunu öneriyor. Baş döndürücü, büyüleyici kokuları ile parfüm seçeneklerinin yanı sıra parfüm ve vücut losyonundan oluşan ikili özel ikili setler unutulmayacak hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Bakımına düşkün kadınlara hitap edecek cilt bakım ve makyaj setleri de en popüler hediyelerin başında geliyor.

    Boyner, bir aksesuarla sevdiğini mutlu etmek isteyenlere de ışıl ışıl kolyeler, küpeler, yüzükler ve bileklerin yanı sıra kombinlerin vazgeçilmez tamamlayıcısı saat seçeneklerini sunuyor.

    Boyner, Sevgililer Günü’nü özel bir hediye ile unutulmaz kılmak isteyenleri mağazalarına ve boyner. com. tr’ye davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.