DOLAR 32,4414
EURO 34,7568
ALTIN 2441,665
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Unutulmaz düğünlerin değişmeyen adresi Adile Sultan Sarayı

    Unutulmaz düğünlerin değişmeyen adresi Adile Sultan Sarayı
    05.09.2017
    A+
    A-

    Tarihi dokusu ve manzarası ile İstanbul’un en ayrıcalıklı mekânlarından Adile Sultan Sarayı, sonbahar düğünlerinin de vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

    İstanbul’un en kaliteli etkinliklerinin değişmeyen adresi Adile Sultan Sarayı; düğün, kokteyl ve gala yemekleri gibi sayısız organizasyona her mevsim ev sahipliği yapıyor. Şık davetlerin adresi Adile Sultan Sarayı, Boğaz’la bütünleşen eşsiz manzarasıyla hayali kurulan sonbahar düğünlerini gerçeğe dönüştürüyor.

    Adile Sultan Sarayı; Boğaz’ın incisi iki köprüye aynı anda hakim konumu, eşsiz manzarası ve tercihe göre şekillenen geniş davet menüleriyle düğünlere kusursuz ev sahipliği yapıyor. Düğün organizasyonları için hazırlanan standart pakette; kokteyl ve yemek menüsü sunulurken, davet sahiplerinin taleplerine göre menü ve dekorasyonda değişiklikler yapılarak, istenilen konsepte göre tüm detaylar tamamlanıyor.

    Mekân, kapalı alanında 450, açık alanda ise 600 kişiyi ağırlayabiliyor. Kokteyl düzenindeki organizasyonlar içinse kapalı alanda 700, açık alanda 1000 kişilik bir kapasiteye sahip.

    Adile Sultan Sarayı ekibi, gerek düğün gerekse düğün öncesi mekâna ilişkin her türlü organizasyon sürecine tüm tecrübesiyle eşlik ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.