DOLAR 32,5553
EURO 34,9377
ALTIN 2444,793
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Üsküdar’dan Bangladeş’e yardım eli

    Üsküdar’dan Bangladeş’e yardım eli
    04.12.2017
    A+
    A-

    Üsküdar Belediyesi’nin desteği, İyi Ki Üsküdar Var Platformu, Tabi Tasarım ve Portakal Ağacı- Hatice Özdemir Tülün’in iş birliği ile 02 – 03 Aralık tarihinde hayata geçirilen “Mutlu Şehir Üsküdar Tasarım Pazarı ve İyilik Hareketi”nde iyi yürekler “Bangladeş’teki Yetimhane” için bir araya geldi. Tasarım pazarına katılan tasarımcılar hem ürünlerini sergiledi hem de iyilik projesine destek verdiler. İki gün süren tasarım pazarından elde edilen gelir İyilikhane Çocuk Derneği’nin Bangladeş’te yapımı devam eden yetimhanenin kalan 3 yatakhanesinin tamamlanması için kullanılacak.

    Çocuklar hem eğlendiler hem de bir iyilik projesinin parçası oldular

    İki gün boyunca Vakıfbank Spor Sarayı’nda gerçekleştirilen “Mutlu Şehir Üsküdar Tasarım Pazarı ve İyilik Hareketi”nde imza günleri düzenlendi. Hatice Özdemir Tülün “Huzursuz Kaşifler”, Suhube Göker de “Ormanın En Sıradan Ağacı” isimli kitaplarını imzaladılar. Çocuklar bilim, resim, seramik, duvar ve çanta boyama atölyelerine katılarak hem eğlendiler hem de yeteneklerini keşfettiler. Gölge oyunu Hacivat ve Karagöz hem yetişkinlerle hem de çocuklarla bira raya getirdi. Çocukların atölye çalışmalarının yanı sıra yetişkinlere de keyifli anlar geçirmeleri için Suluboya ve Kasnak atölyeleri düzenlendi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.