DOLAR 32,5361
EURO 34,8926
ALTIN 2437,847
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uyum, pozitif düşünce ve özgüvenin temsilcisi Yakut, Çilek genç odasında

    Uyum, pozitif düşünce ve özgüvenin temsilcisi Yakut, Çilek genç odasında
    26.07.2018
    A+
    A-

    Benzersiz tasarımının yanı sıra; uyum, pozitif düşünce ve özgüvenin temsilcisi yakut taşından ilham alınarak tasarlanan Çilek Yakut Genç Odası, genç kızların yepyeni bir oda tercihlerinde de ilk sıraya oturuyor. Yakut taşının cezbedici kırmızısını beyazla birleştiren Çilek, Yakut genç odasını odalarında verimli vakit geçirmeyi seven gençlerin beğenisine sunuyor.

    Pozitif düşünceler, hayatla uyum ve özgüvenin yanı sıra, rivayetlere göre anlayış ve hoşgörüyü de arttırdığı bilinen yakut taşı, bu kez Çilek’in genç odasına ilham oldu. Eşsiz kırmızı renginin her göreni büyülediği Yakut, beyaz ile birleşerek Çilek genç odasında hem aktifliği hem de dinginliği simgeledi.

    Renkleriyle olduğu kadar fonksiyonel tasarımıyla da ilham kaynağı olan Çilek Yakut genç odası, tasarımdaki detaylarıyla hayatı kolaylaştırırken, görüntüsüyle de genç kızlara adeta birer prenses olduklarını hissettiriyor.

    Renkleriyle her zevke hitap eden tasarım, dolaplarındaki kullanışlı bölmeleriyle odalara düzeni getiriyor.  Kıyafet dolabının içerisindeki aydınlatma ışığı, oluşabilecek kazaları önlerken, ilave yatak modülü de yerden tasarruf sağlıyor. Yakut Genç Odası’nın tüm karyolalarıyla uyumlu korkuluğu sayesinde oda, minik kızlara da uygun hale geliyor.

    Yakut Genç Odası ile okumak ve çalışmak da daha keyifli…

    Kitap okumayı ve ders çalışmayı seven gençleri de unutmayan Çilek, Yakut Genç Odası’nın çalışma masasındaki çekmeceleriyle gençlere eşyalarını saklama alanı yaratırken, kalemlik çekmecesiyle de beğeni topluyor. Kitaplıkta kullanılan renklerle Çilek, tasarım konusundaki başarısını bir kez daha kanıtlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.