DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor

    Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor
    21.09.2017
    A+
    A-

    İstanbul’un en hızlı ve düzenli büyüyen merkezi Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir projesindeki cadde dükkanları 23 Eylül’de yapılacak ihale ile satışa sunuluyor. Konumu ve ayrıcalıklarıyla alışveriş ve yaşamın yeni adresi olarak öne çıkan projede 48 ay vade farksız ödeme kolaylığı sağlanıyor.

    Başakşehir’in en değerli ve merkezi noktasında yer alan sağlık, ulaşım ve sosyal yaşam alanlarının bulunduğu devlet yatırımlarına komşu konumda yükselen Vadişehir, yüksek standartlarda yaşam vadeden özellikleriyle yatırımcıların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor.
    Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığında 550 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen projenin az sayıdaki konut satışları hızla devam ederken, modern yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde diyazn edilen cadde dükkanları da ihale yöntemiyle satışa sunuluyor.
    Metro istasyonunun yanı başında 380 bin metrekarelik şehir parkına komşu konumda yer alan cadde dükkanları, merkezi konumuyla yüksek yatırım potansiyeli taşıyor.
    48 AY VADE FARKSIZ ÖDEME KOLAYLIĞI SAĞLANIYOR
    Mimarisiyle, konforuyla, manzarası ve özel ayrıcalıklarıyla projenin, ihale ile satışa sunulan cadde dükkanları 150 ile 330 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.
    Sınırlı sayıda üretilen cadde dükkanlarında sunulan; hemen teslim hemen tapu imkanları ile 48 ay vade farksız ve alternatifli ödeme seçeneklerinin yanı sıra peşinatta uygulanan yüzde 22 indirim kolaylığı yatırımcısına kazanç vadediyor.

    Projenin alternatif işkollarına uygun sınırlı sayıdaki cadde dükkanlarının ihale başvuruları için son gün 22 Eylül olarak belirlendi.
    DEVLET YATIRIMLARINA KOMŞU BİR PROJE
    Gayrimenkul yatırımcılarının gözde noktaları arasında yer alan Vadişehir, lokasyonuyla da dikkat çekiyor.

    Projenin, hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, Çevreyolu ve bağlantı yollarının yanı sıra Marmaray, 3. Havaalanı, muhtemel Kanal İstanbul gibi toplam değeri 100 milyar doları bulan projelerin çevrelendiği bir bölgede yer alması, Vadişehir’i şehrin en gözde projesi haline getiriyor.

    5.000 yataklı Şehir hastanesi ve Metro istasyonuna yürüme mesafesinde olan proje, yanı başında yer alan 1,5 milyon metrekarelik devasa şehir parkıyla da konut alıcılarına avantaj sağlıyor.

    MODERN YAŞAMIN İÇİNDE MAHALLE KONSEPTİ SUNUYOR

    Yaşam standartları yüksek bir proje olarak hayata geçirilen Vadişehir, lüks ve konforlu detaylara sahip daire seçenekleriyle de öne çıkıyor. Mahalle kültürünü yaşatacak konseptte geliştirilen projede daireler 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

    Geniş ve ferah daire tiplerinin yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 tiplerindeki dairelerin yanı sıra 4+1 konak tipi konutlar da yer alıyor.

    Projenin yüzde 75’ini yeşil alanların oluşturduğu Vadişehir, yanı başında yer alan dev şehir parkı ile doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor. Enerji tasarrufunun maksimum düzeyde tutulduğu projede; yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, koşu ve yürüyüş yolları, fitness salonu, Türk hamamı ve sauna gibi donatılar yer alıyor.

    Modern çizgileriyle bölgenin mimari yapısına katkı sağlayan Vadişehir’in mimarisinde Özgüven Mimarlık’ın imzası bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.