DOLAR 32,5548
EURO 34,9194
ALTIN 2443,201
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vadistanbul Jolly Joker Nisan Ayı Konser Takvimi

    Vadistanbul Jolly Joker Nisan Ayı Konser Takvimi
    08.03.2019
    A+
    A-

    Vadistanbul’da bulunan Jolly Joker birbirinden başarılı sanatçıları, Nisan ayında damüzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor

    3 Nisan Çarşamba, saat 21.00’de Yıldız Tilbe konseri

    Çarşamba akşamlarının merakla beklenen, Türkiye’nin en özel seslerinden birine sahip olan Yıldız Tilbe, yine Vadistanbul Jolly Joker sahnesinde yerini alıyor. Emi, Aşk Laftan Anlamaz, Delikanlım gibi şarkılara imza atan Tilbe ile hafta ortasında eşsiz bir eğlenceye davetlisiniz.

    5 Nisan Cuma, saat 22.00’de Tan Taşçı konseri

    Romantik şarkıların mimarı Tan, 5 Nisan Cuma akşamınızı unutulmaz kılmak için Vadistanbul Jolly Joker sahnesine çıkıyor. Gitme Seviyorum, Yalan, Ne Olursan Ol Gel, Benim Gibi Olmayacak şarkılarına eşlik etmek üzere Vadistanbul Jolly Joker’e davetlisiniz.

    6 Nisan Cumartesi, saat 22.00’de Teoman konseri

    Yıllara meydan okuyan yorumuyla her zaman gündemde olan Türk rock müziğinin sevilen ve pek çok unutulmaz şarkıya imza atmış başarılı temsilcisi Teoman, Vadistanbul Jolly Joker’de en sevilen şarkılarını seslendirecek.

    12 Nisan Cuma, saat 22.00’de Cem Adrian konseri

    Anadolu’nun en sevilen türkülerine yaptığı coverlarıyla, müzikseverlere sanatla dolu bir gece sunmaya hazırlanan Cem Adrian en sevilen şarkılarıyla Vadistanbul Jolly Joker’de olacak.

    13 Nisan Cumartesi, saat 22.00’de Yaşar konseri

    Aldanırım, Kumralım, Kör Bıçak, Kuşlar ve daha pek çok unutulmaz şarkıya imza atan Türk müziğinin başarılı ismi Yaşar, geçmişten bugüne hit şarkılarıyla Vadistanbul Jolly Joker sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

    19 Nisan Cuma, saat 22.00’de Rubato konseri

    Türkiye’nin en iyi enstrümancıları olarak anılan ve kısa sürede hem ekranda hem de dijital ortamda milyonlarca izleyiciye ulaşan Rubato, unutulmaz şarkılarını seslendirirken dinleyicilerine keyifli bir müzik gecesi yaşatacak.

    20 Nisan Cumartesi, saat 22.00’de Levent Yüksel konseri

    Yas, Ayrılmam, İstanbul, Beni Bırakın, Onursuz Olmasın Aşk ve daha birçok unutulmaz şarkıya imza atan Levent Yüksel, geçmişten bugüne en sevilen şarkılarıyla Vadistanbul Jolly Joker’de olacak.

    26 Nisan Cuma, saat 22.00’de Volkan Konak konseri

    Kuzeyin oğlu Volkan Konak, kendine has yorumu ve Türk müziğinin en sevilen örnekleriyle Vadistanbul Jolly Joker misafirlerine müzik ziyafeti sunacak.

    27 Nisan Cumartesi, saat 22.00’de Hakan Altun konseri

    Gece hayatının vazgeçilmez isimlerinden olan Hakan Altun, albümlerinden sevilen şarkılarıyla ve Türk müziğinin en sevilen örnekleriyle Vadistanbul Jolly Joker misafirlerine müzik ziyafeti sunacak.

    Tüm etkinlikler için biletler, Biletix ve Vadistanbul’daki Jolly Joker bilet satış noktalarından temin edilebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.