DOLAR 32,5162
EURO 34,7728
ALTIN 2493,775
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vaillant aroTHERM Split ile ısı pompası ailesini büyütüyor

    Vaillant aroTHERM Split ile ısı pompası ailesini büyütüyor
    Vaillant çevre dostu aroTHERM hava kaynaklı ısı pompası serisini büyütüyor. Vaillant’ın yüksek teknoloji ile ürettiği ısı pompası ailesine yeni katılan aroTHERM Split, 5 farklı geniş kapasite seçeneği ve A++ sınıfı ile enerji verimliliği sağlıyor.
    Yüksek teknolojili geniş ürün yelpazesiyle sektörünün öncü firması olan Vaillant, geliştirdiği çevreci ürün ve çözümlerle iklimlendirme sektöründe hem ısıtma hem de soğutmada tasarruf etmek isteyenlerin markası olmaya devam ediyor. Vaillant; dış havadaki doğal ısıyı radyatör, yerden ısıtma ve fan coil sistemleri ile yaşam alanlarına aktaran Vaillant aroTHERM havadan suya ısı pompası serisine yenisini ekledi. 5 farklı geniş kapasite seçeneği sunan yeni Vaillant aroTHERM Split Isı Pompası ile A++ sınıfı enerji verimliliği sağlıyor.
    Yüksek konfor/performans oranı ile hem yeni yapılar, hem de modernizasyon yapılan projeler için avantajlı bir seçenek sunan aroTHERM ısı pompası, havada bulunan serbest haldeki ısı enerjisini kullanıyor. aroTHERM ailesine yeni katılan aroTHERM Split ısı pompasının dış ünitesinde inverter kompresör ve aksesuar bulunurken, kondenser ve yüksek verimli pompa iç ünitede yer alıyor. aroTHERM Split ısı pompası tüketicilere; yüksek verim COP’si, uzaktan bağlantı imkanı, düşük ses seviyesi ve kolay kurulum ile her bakımdan konfor sunuyor.
    “50 Milyon Avro kaynak ile ısı pompasında Ar-Ge çalışmalarına devam ediyoruz”
    Vaillant olarak, ısı pompası teknolojisinin gelişimi için ayırdıkları 50 Milyon Avro kaynak ile Ar-Ge çalışmalarına devam ettiklerini belirten Vaillant Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu, Vaillant’ın geliştirdiği yeni ürünlerin, zor çevresel koşullar göz önünde bulundurularak test merkezinde yapılan kapsamlı değerlendirmeler sonrasında tüketicinin kullanımına sunulduğunu söyledi. Kayaoğlu, “Vaillant olarak kombi kategorisindeki başarımızı ısı pompasına yansıtıyoruz. Isıtma sektöründeki 145 yıllık bilgi birikimimiz, müşteri deneyimine verdiğimiz önem, geniş ve uzman taahhütçü satış ağımız, 7/24 hizmet veren servis ekibimiz ile ısı pompasında da iddiamızı ortaya koyuyoruz. Yüksek verimlilik değerlerine sahip monoblok ısı pompalarından oluşan ürün gamımızı yeni split serimiz ile genişleterek farklı müşteri taleplerini de karşılamayı hedefliyoruz. Yüksek verimliliği, düşük ses seviyesine sahip ısı pompalarından biri olması, reddot ve IF Design Awards ödüllü estetik dizaynı ve korozyona karşı etkin koruma gibi özelliklere sahip yeni aroTHERM Split serisini pazara sunmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.