DOLAR 32,5572
EURO 34,981
ALTIN 2423,555
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vaillant Club üyelerine Medline Sağlık Hizmeti ayrıcalığı

    Vaillant Club üyelerine  Medline Sağlık Hizmeti ayrıcalığı
    30.07.2018
    A+
    A-

    Vaillant, kullanıcılarına sunduğu ayrıcalıklara Medline Acil Sağlık hizmetleri ile devam ediyor. Medline ile yapılan işbirliği kapsamında Vaillant Club üyeleri, Medline’ın telefonla tıbbi danışmanlık, doktorlu kara ambulansı ve medikal bilgi köprüsü hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabilecek.

     Isıtma ve soğutma sektörünün öncü kuruluşu Vaillant, sadakat programı Vaillant Club üyelerini ayrıcalıklarla buluşturmaya devam ediyor. Medline Acil Sağlık ile yapılan anlaşma kapsamında, Vaillant tarafından belirlenecek konutlara, 1 yıl boyunca yararlanabilecekleri, acil durumlarda 7/24 geçerli ücretsiz ve sınırsız acil sağlık hizmeti üyeliği verilecek.

    İşbirliği ile Vaillant Club üyelerinin yanı sıra birlikte ikamet ettikleri tüm bireyler Medline’ın telefon ile tıbbi danışmanlık, doktorlu kara ambulansı ve medikal bilgi köprüsü hizmetleri başta olmak üzere birçok hizmetten ücretsiz faydalanabilecek. 32 parametre acil durumlar listesinde yer alan durumlarda ise evdeki misafirler de Medline hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilecek.

    Acil durum hizmetlerinin yanı sıra Vaillant Club üyeleri, beklenmedik durum ve zamanlarda ortaya çıkan sağlık sorunları için Medline doktorlarına günün her saati istedikleri soruları yönelterek telefon ile tıbbi danışmanlık hizmeti de alabilecek.

    Vaillant kullanıcıları, Vaillant’ın web sitesinden Vaillant Club sekmesine giriş yaptıktan sonra hediye kataloğuna üyelik bilgilerini girerek sağlık hizmeti talebinde bulunarak bu ayrıcalıklardan yararlanabilecek.

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.