DOLAR 32,59
EURO 34,8178
ALTIN 2421,273
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vaillant güvencesi ve rahatlığı “Kombim Vaillant, Kafam Rahat” reklam serisinde bir arada

    Vaillant güvencesi ve rahatlığı “Kombim Vaillant, Kafam Rahat” reklam serisinde bir arada

    Vaillant Türkiye, yeni reklam filmi ile yeni sezona iddialı giriyor. Markanın tüketiciye sunduğu tasarruf, uzun ömürlülük ve dayanıklılığın sağladığı güven duygusuna yeni reklam filminde bir kez daha vurgu yapan Vaillant, tüketicilerine “Kombim Vaillant, Kafam Rahat” diye sesleniyor.

     

    İklimlendirme sektörünün önde gelen markalarından Vaillant Türkiye’nin “Kombim Vaillant, Kafam Rahat” temalı yeni reklam filmi yayımlanmaya başladı. Friday Reklam Ajansı imzası taşıyan reklam filminde Vaillant’ı tercih eden tüketicilerin yaşadığı iç rahatlığı ve huzurun altı çiziliyor.

    Vaillant’ın üstün teknolojisiyle evlere taşıdığı tasarruf, uzun ömürlülük, dayanıklılık ve beraberinde gelen güven duygusu reklam filminde, mutlu paylaşım anlarıyla ekrana yansıyor. Birlikte hoşça vakit geçiren aile bireyleri, mutlu bir şekilde banyo yapan çocuk, huzurla yoga yapan anne ve kızın iç ısıtan görüntüleri ile Vaillant, tüketicisinin evinde yaşadığı rahatlık ve konforu “Kombim Vaillant, Kafam Rahat” jingle’ı ile ekranlara taşınıyor.

    Yeni sezona güçlü bir giriş yaptıklarını belirten Vaillant Türkiye Pazarlama Direktörü Hazım Bumin, “Yeni reklam filmimiz tüketicinin kombi kullanımında hassasiyet gösterdiği tüm unsurların Vaillant tarafından karşılandığına dikkat çekiyor. Markamızın imajı ile birebir örtüştüğünü düşündüğümüz “Kombim Vaillant, Kafam Rahat” jingle’ı ile pazardaki marka bilinirliğimizi daha da artırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

    Reklam filmi Ekim ayı boyunca televizyon, radyo ve dijital kanallar olmak üzere 3 ana mecrada yer alacak. Reklam kampanyasının “Kombim Vaillant, Kafam Rahat” jingle’ı sezon sonuna kadar 38 adet radyo kanalında Drive Time’da yoğun tekrar ile yayınlanacak.

     

    Reklam Kampanya Künyesi

    Reklamveren: Vaillant Türkiye

    Reklamveren Yetkilileri: Hazım Bumin, Dila Demirtaş

    Reklam Ajansı: Friday

    Jingle Prodüksiyon: MCE

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.