DOLAR 32,4475
EURO 34,7365
ALTIN 2437,209
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    VakıfBank’tan ‘İmar Barışı’na özel kredi

    VakıfBank’tan ‘İmar Barışı’na özel kredi
    14.06.2018
    A+
    A-

    “Güçlü Türkiye’nin Lider Bankası” VakıfBank, yine bir ilke imza attı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın başlattığı ‘İmar Barışı’ sürecinde ruhsatsız yapılarına yasallık kazandırmak isteyenlerin nakit ihtiyaçlarını ‘İmar Barışı Kredisi’yle karşılayan VakıfBank, bu kapsamda kampanya başlatan ilk banka oldu.

    VakıfBank, ‘İmar Barışı’ sürecinde de müşterisinin ‘yanındaki güç’ olmaya devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın imar mevzuatına veya ruhsata aykırı yapılar için başlattığı ‘İmar Barışı’na kredi kampanyasıyla destek veren VakıfBank, bu kapsamda özel bir kredi çalışması yapan ilk banka oldu.

    Krediden kimler yararlanabilecek?

    VakıfBank şubelerinden ve 20 bin TL’ye kadar kullanılabilecek ‘İmar Barışı Kredisi’nden kamu veya özel sektörde bir işverene bağlı ve ücret karşılığında çalışan kişiler, emekliler, diplomalı meslek sahipleri vb. bireysel nitelikli müşteriler yararlanabilecek. Kredi ile ilgili detaylı bilgiye www. vakifbank. com. tr adresinden erişilebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.