DOLAR 32,3299
EURO 35,0649
ALTIN 2282,1
BIST 8988,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vakko Wedding 2018 Koleksiyonu: Kusursuz ve cesur

    Vakko Wedding 2018 Koleksiyonu: Kusursuz ve cesur
    06.09.2017
    A+
    A-

    Gelinlik trendlerinin belirleyicisi Vakko Wedding, 2018 koleksiyonu ile; 30’a yakın tasarımcı ve markanın eşsiz koleksiyonlarını gelin adaylarıyla buluşturuyor. Vakko Wedding’in yeni sezonunda zengin işlemeler, minimal çizgiler, transparan ve dinamik detaylarla birleşiyor, göz kamaştırıcı bir ihtişam sunuyor.

    Dünyaca ünlü Elie Saab, Zuhair Murad, tasarımlarıyla Vakko Wedding’de

    Her dönem, gelinlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan gösterişli gelinlikler sadece kraliyet düğünlerine özgü bir asaletle bu sezon da başrolde olacak. Üç boyutlu çiçekler, işlemeler, dantel aplik kullanımları ile zenginleştirilmiş kabarık etekler, Elie Saab, Zuhair Murad gibi dünyaca ünlü tasarımcılarla Vakko Wedding’ de buluşuyor.

    Sadeliğin ihtişamını yansıtan Minimal trend ile büyüleyici gelinler

    Klasik formlardan farklı olarak net kesimler ve sade tasarımlardan oluşan minimal trend ise Vera Wang, Legends Romona Keveza, Oscar de la Renta gibi markaların koleksiyonlarında özenli ve abartısız formlarla öne çıkarken, sadeliğin ihtişamına vurgu yapıyor.

    Yeni sezonda transparan, dinamik, cesur detaylar öne çıkıyor

    Klasik kesimlerden güncel formlara tül ve dantelin en özel kullanımıyla tasarlanan transparan modeller, geçtiğimiz sezon popüler olan “Tattoo effect” akımının devamı niteliğinde. Transparan tasarımlar Zuhair Murad, Yolan Cris, Galia Lahav, Vera Wang koleksiyonlarında masum ve asil duruşlarıyla göze çarpıyor.

    Son birkaç sezondur gelinlerin gözdesi olan dinamik formlardaki katlı etekler ise dantelin ve işlemenin inceliklerini gösterirken, kabarık ve dar eteklerdeki “boomerang” etkisiyle dinamik bir görüntü sunuyor. Hareketli tasarımlar Marchesa, Monique Lhuillier, Yolan Cris koleksiyonlarında hafif tül ve dantel detaylarıyla daha da çekici bir hale bürünüyor.

    Vakko Wedding’in cesur gelinlerinin seçimi ise; bu sezon da iddalı yırtmaçlar, V yakalar, cüretkar sırt dekolteleri ve crop top formlardan yana olacak. Berta, Yolan Cris, Sachin&Babi’in koleksiyonlarında yer alan gelinlikler, bohem ve romantik detaylarıyla da çarpıcı bir görünüm sunuyor.

    Vakko Wedding, zengin koleksiyonlarının yanı sıra ayrıcalıklı konsepti ile bu sezon da gelin adaylarının hayallerini gerçeğe dönüştürmeye hazırlanıyor…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.