DOLAR 32,4453
EURO 34,7435
ALTIN 2437,218
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vakko’dan bir ilk ‘kasasız mağazacılık’

    Vakko’dan bir ilk ‘kasasız mağazacılık’
    15.06.2017
    A+
    A-

    Modanın öncü markası Vakko; mobil ödeme sistemi Kasasız Mağazacılık ile Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Perakende sektöründe çok büyük bir yenilik olan bu sistem ile Vakko dostları artık satış danışmanlarının akıllı telefonu aracılığıyla kasaya gitmeden beğendikleri ürünün her türlü detayına ulaşabilecek ve ödeme yapabilecekler.

    Benzersiz alışveriş deneyimi Vakko’da…

    Vakko dostlarının alışverişini benzersiz bir deneyime dönüştüren Kasasız Mağazacılık sistemi ile, Vakko satış danışmanı seçilen ürünün stok, renk, beden kontrolünü anında yapabilirken, talep edilen ürün mevcut mağazada yok ise bulunduğu mağaza ile ilgili bilgi verebilecek. Ödeme kasaya gitmeden misafirin bulunduğu noktada akıllı telefon aracılığıyla tamamlanacak. Konforlu alışveriş deneyimi yaşatacak bu sistem ile Vakko dostları kahvelerini yudumlarken paketleri hazırlanacak.

    Vakko CEO’su Jaklin Güner ; “Vakko olarak 79 yıldır moda ve perakende sektörüne yön veren markalarımızla dijital dönüşümde de öncü olmanın memnuniyetini yaşıyoruz. Türkiye’de ilk defa Vakko’larda, Vakko dostları kasada beklemeden bulundukları yerden ödeme ile hızlı ve güvenli şekilde alışverişlerini tamamlayabilecekler. Vakko dostlarına sunduğumuz benzersiz alışveriş deneyimini yeni nesil mağazacılık teknolojileri ile daha da özel hale getiriyoruz” dedi.

    Kurulduğu günden beri sektörde ilkleri gerçekleştiren Vakko’nun, yeni nesil mağazacılık teknolojilerini uygulamaya 2015 yılında başladığını belirten Güner; bugüne kadar özellikle mağaza içi ödeme ve kasa sistemlerinde gerçekleştirilen inovasyon projeleri ile öncü olduklarını, önümüzdeki dönemde de mobilite ve dijital dünyanın getireceği yenilikler ile Vakko dostlarının ayrıcalıklı alışveriş deneyimlerinin daha da zenginleşeceğini belirtti.

    Vakko’nun mağazacılık ve Vakko dostlarına servis tecrübesi ile kurgulanan kasasız mağazacılık sistemi tüm kredi kart ve kampanyalarının kullanılabileceği şekilde dizayn edildi.

    Bir yılı aşkın süredir teknolojik altyapı çalışmaları sürdürülen proje Vodafone işbirliği ile yürütüldü.

    8 Vakko, 11 Vakkorama ve V2K designers mağazası olmak üzere toplam 20 mağazada aktif olarak kullanılmaya başlanan Kasasız Mağazacılık sistemi, yıl sonuna kadar tüm Vakko’larda çağdaş alışveriş keyfini Vakko dostlarıyla buluşturacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.