DOLAR 32,5519
EURO 34,8823
ALTIN 2431,128
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Valmet, Tissue World İstanbul’da, verimlilik ve üretim kalitesini artıran çözümlerini tanıtacak

    Valmet, Tissue World İstanbul’da, verimlilik ve üretim kalitesini artıran çözümlerini tanıtacak
    19.08.2018
    A+
    A-

    Türkiye Temizlik Kağıdı Sektörünü iki yıl arayla bir araya getiren Tissue World İstanbul Kongresi, bu yıl dünyanın en büyük kağıt makinası üreticisi Valmet’ten bir konuşmacı ağırlıyor.

    Valmet İsveç’ten etkinliğe katılan Valmet EMEA Satış Direktörü Björn Magnus, “Proses Geliştirme, Enerji ve Maliyet Tasarrufu” konulu panelde bir konuşma yapacak.

    Türkiye Temizlik Kağıdı Sektörünü bir araya getiren Tissue World İstanbul 2018, bu yıl 4-6 Eylül 2018 tarihleri arasında, İstanbul Kongre Merkezi (ICC)’nde gerçekleştiriliyor.

    “Türkiye: Temizlik Kağıdı Dinamikleri, Yeni Pazarlara Doğru İlerliyor” temasıyla düzenlenecek olan uluslararası etkinlik, Doğu Avrupa, Rusya, Orta Doğu, Orta Asya ve Afrika’dan sektör paydaşları ve katılımcıları İstanbul’da buluşturacak.

    Temizlik kağıdı sektörüne özel düzenlenen konferansa konuşmacı olarak, Almanya, Avusturya, Finlandiya, İtalya, Birleşik Krallık ve ABD’den önemli sektör firmalarının yetkilileri katılacak. Konuşmacılar arasında yer alan Valmet İsveç’ten EMEA Satış Direktörü Björn Magnus da bir sunum gerçekleştirecek. “Advantage Teknolojilerinin bir kombinasyonu, kuruluk, ürün ve üretim kalitesinde nasıl artış sağlar” başlıklı sunumunda Magnus, esnek Advantage ViscoNip pres teknolojisinin, temizlik kağıdı üretim sürecinde sağladığı kurutma enerjisi tasarrufu, hacim, yumuşaklık ve homojenlikteki artışı anlatarak, mevcut uygulamalardan örnekler sunacak. Yeni temizlik kağıdı tesislerinde standart haline gelen Advantage ViscoNip teknolojisi, data analizi, performans optimizasyonu ve uzaktan erişim için Endüstriyel Internetin gelişmiş özelliklerine sahip Valmet DNA platformu ile tamamen entegre olarak çalışıyor.

    Yirmi yıldır Valmet’te görev yapan Magnus, Avrupa, Orta Doğu, Rusya ve Kuzey Afrika’da Temizlik kağıdı makinaları satışından sorumlu olarak, bu bölgedeki Valmet satış ekibinin liderliğini yürütüyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.