DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Van AVM Sevgililer Günü’nde hediye yağdıracak

    Van AVM Sevgililer Günü’nde hediye yağdıracak
    08.02.2019
    A+
    A-
    Kentin cazibe merkezi Van AVM, Sevgililer Günü’nde, “Hediye Kabini” kampanyasıyla sevenler için mutluluk dağıtacak.
    Van AVM, Van’ın tartışması, en hareketli mekanı, sosyal aktiviteleri ve sosyal aktiviteleri ve eğlenceleriyle alışverişin yanı sıra etkinlik kültürü etkinlikleri. Van AVM bu varsayılan Sevgililer Günü için özel bir kampanya hazırladı. Aynı gün içerisinde tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan Avantaj Kartı’nda, sürprizlerle birlikte, “Hediye Kabini” nden hediyeler kazanacak. Kabinin içine giren gözü kapalı ziyaretçi sevgilisi için havada uçuşan hediye çeklerinden birini yakalamaya çalışacak.
    9 Şubat Cumartesi ve 10 Şubat Pazar günleri 13.00 – 18.00 saatleri arasında kampanyaya gitecek kampanyaya devam edecek sadece AVM’nin kazandığı kart Avantaj Kartında katlanır.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.