DOLAR 32,5376
EURO 34,899
ALTIN 2438,382
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Van AVM’de çocuklar eğlenecek anneler özel hediyelerle çok sevinecek

    Van AVM’de çocuklar eğlenecek anneler özel hediyelerle çok sevinecek
    12.05.2017
    A+
    A-

    Van AVM özel günlerde de kentin en hareketli noktası olmaya devam ediyor. Van AVM, Anneler Günü’nde düzenleyeceği yaratıcı atölyelerle hem çocukları eğlendirecek, hem anneleri mutlu edecek. Anneler Günü’nde Van AVM’ye gelenler seçili mağazalardan 100 TL ve üzeri alışveriş yaptıklarında, anında 50 TL’lik hediye çeki kazanacak.

    Güçlü markaları, renkli mağazaları, şık kafe ve restoranları, eğlence mekânları, sinemasının yanı sıra kültür ve sanat etkinlikleriyle açıldığı günden beri kentteki sosyal yaşamı canlandıran VAN AVM en hareketli hafta sonlarından birini daha yaşayacak.

    Anneler Günü’nde düzenlenecek etkinliklerde çocuklar çok keyifli saatler geçirirken, elleriyle hazırladıkları hediyeler annelerini çok sevindirecek. Bu hafta sonu iki gün planlanan etkinliklerde, 13 Mayıs Cumartesi günü, “Anneler Günü Tişört Boyama Atölyesi” gerçekleştirilecek. Tişörtlere el becerilerini ve hayallerini yansıtacak çocuklar, elleriyle boyadıkları tişörtleri annelerine hediye edecekler. 13.00 – 16.00 saatleri arasında devam edecek etkinlikte, çocuklar hem annelerine özel bir hediye vermiş olacak, hem de yaratıcılık ve el becerilerini sergileyecekler.

    14 Mayıs Pazar günü ise “Mini Bahçeler Atölyesi” yapılacak. Saat 13.00’da başlayacak etkinlikte anneler çocukları ile birlikte cam fanuslarda toprak, yosun, kaktüsler, bitkiler ve dekoratif taşlar ile Teraryum adı verilen minyatür bitki bahçesi yaratacak. Atölyede tasarlanan camdan minyatür bahçeler katılan annelere hediye edilecek.

    50 TL hediye çeki kampanyası
    14 Mayıs Anneler Günü’nde Van AVM’ye gelenler ayrıca Beta, Derimod, Deichmann, Greyder, Hotiç, İnci ve Kemal Tanca mağazalarından 100 TL ve üzeri alışveriş yaptıklarında, anında 50 TL’lik hediye çeki kazanacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.