DOLAR 32,5816
EURO 35,0524
ALTIN 2457,833
BIST 9813,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Van AVM’de heyecanlı bahar etkinlikleri

    Van AVM’de heyecanlı bahar etkinlikleri
    23.03.2018
    A+
    A-

    Süheyl Uygur ile Eğlenceli Yarışmalar, 3. Van Kedisi Güzellik Yarışması ve Orkestra Bomonti Konseri, Hepsi Mart ayında Van AVM’de

    Van’ın ve çevre illerin cazibe merkezi Van AVM, ziyaretçilerine baharla birlikte birbirinden heyecanlı etkinlikler hazırladı. Van AVM, “Süheyl Uygur ile Aileler Yarışıyor”, “3. Van Kedisi Güzellik Yarışması” ve “Orkestra Bomonti Van Konseri” ile yine kentin sosyal yaşamının en hareketli noktası olacak.

    Baharın gelişi ve doğanın canlanmasıyla birlikte Doğu’nun incisi Van’ın cazibe merkezi Van AVM’de de hareket giderek artıyor. Kültür-sanat ve eğlence etkinlikleriyle kentin tartışmasız en gözde sosyalleşme mekanı olan Van AVM, Mart ayında birbirinden keyifli ve eğlenceli etkinlikleriyle tüm Vanlılara ve çevre illerden gelen ziyaretçilerine unutulmaz saatler yaşatacak.

    Van AVM’de 24 Mart Cumartesi günü Türkiye’nin en değerli tiyatro sanatçılarından, şovmen Süheyl Uygur sahne alacak.Saat 13.30’da başlayacak “Süheyl Uygur ile Aileler Yarışıyor”da 7’den 70’e herkes çok eğlenecek. Ünlü şovmen, birbirinden eğlenceli yarışmalarla sürpriz hediyeler dağıtacak.

    Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimi gören öğrencilerin oluşturduğu ve önemli bir hayran kitlesine sahip Orkestra Bomonti (Van), 1 Nisan Pazar günü Van AVM’de özel bir konser verecek. Grup, seslendireceği pop, jazz ve latin şarkılarla Van AVM ziyaretçilerine keyifli saatler yaşatacak.

    En güzel Van Kedisi’ne altın

    Van AVM’de Mart ayının son etkinliğinde 3. Van Kedisi Güzellik Yarışması düzenlenecek. Van Kedisi Evi iş birliği ile gerçekleştirilecek kedi güzellik yarışmasında 1.’ye tam altın, 2.’ye yarım altın, 3.’ye çeyrek altın hediye edilecek. 31 Mart günü düzenlenecek yarışmanın müracaatları Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Van Kedisi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü’ne yapılacak.

    Van AVM ziyaretçileri, tüm bu etkinliklerle birlikte 5 Nisan’a kadar devam edecek olan Alışveriş Festivali’ne özel indirim ve kampanyalardan da faydalanabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.