DOLAR 32,4494
EURO 34,4832
ALTIN 2473,763
BIST 9584,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Van AVM’den çocuklara 23 Nisan sürprizi

    Van AVM’den çocuklara 23 Nisan sürprizi
    24.04.2017
    A+
    A-

    VAN AVM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara özel eğlence dolu etkinlik programı düzenledi. 21 – 22 ve 23 Nisan’da keyifli saatler geçiren çocuklar Survivor parkurlarında kıyasıya yarıştı ve atölyelerde yaratıcılıklarını geliştirdi.

    Van ve bölgenin cazibe merkezi haline gelen Van AVM, birbirinden eğlenceli organizasyonlar düzenlemeye devam ediyor. Desteklediği kültür ve sanat aktivitelerinin yanı sıra renkli etkinliklerle kentteki sosyal hayatı hareketlendiren Van AVM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla da miniklere bir sürpriz yaptı.

    Çocuklar, AVM içine kurulan “Maceracı Çocuklar Surivor” etkinliğindeki parkurlarda kıyasıya yarıştı. Halatlarla tırmanıp, tünelleri geçerek engelleri tek tek aşan çocuklar 23 Nisan coşkusunu dolu dolu yaşadı. Survivor parkurunda yarışmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen çocuklar, “Her zaman televizyonlardan izlediğimiz yarışmayı bugün burada kendimiz yaşadık. Her şey çok eğlenceliydi. Çok teşekkür ederiz” dedi. Survivor parkurunu tamamlayan çocuklar, atölyelerde yaratıcılıklarını geliştirdiler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.