DOLAR 32,5838
EURO 34,8221
ALTIN 2412,011
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Van AVM’den ‘Dünya Kız Çocukları Günü’nde anlamlı hediye

    Van AVM’den ‘Dünya Kız Çocukları Günü’nde anlamlı hediye
    11.10.2019
    A+
    A-

    Van AVM, ‘11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nü özel bir hediye ile kutluyor. Yeteneklerinin ve hayallerinin peşinden giderek muhteşem işler başaran kadınların hikâyelerini anlatan “Dünyayı Değiştiren Olağanüstü Kadınlar” kitabı 11 Ekim’de Van AVM’yi ziyaret eden kız çocuklarını bekliyor.

    Çocukların güvenli bir ortamda eğlenceli vakit geçirmesine imkân tanıyan, kentin buluşma noktası Van AVM, Birleşmiş Milletler tarafından 2012 yılında ilan edilen “11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü”nü özel bir hediye ile kutluyor. Van AVM, Türkiye, Kanada ve Peru tarafından yapılan girişimler sonucunda, kız çocuklarına karşı ayrımcılığın önlenmesi ve insan haklarından tam ve etkili bir şekilde yararlanmalarının sağlanması amacıyla ilan edilen Dünya Kız Çocukları Günü’nde kız çocuklarına kitap hediye ediyor.

    Olağanüstü kadınların hikâyeleri Vanlı kız çocuklarıyla buluşuyor

    Kız çocuklarının maruz kaldığı eşitsizlik konusundaki farkındalığın artırılması gerektiğine inanan Van AVM, “Dünyayı Değiştiren Olağanüstü Kadınlar” kitabını 11 Ekim’de AVM’yi ziyaret eden kız çocuklarına hediye edecek.

    Çocukların ilgisini çeken resimlerle de desteklenen öykü kitabı, kâşif Amelia Earhart, kadın hakları savunucusu Emmeline Pankhurst, moda devrimine imza atan Coco Chanel, İngiliz yazar Jane Austen gibi dünyamızın şekillenmesine yardım eden inanılmaz kadınların maceralarla dolu hikâyelerini anlatıyor. Van AVM, bu özel kitap ile yeteneklerinin ve hayallerinin peşinden giderek muhteşem işler başaran kadınları Vanlı kız çocuklarıyla buluşturacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.