DOLAR 32,518
EURO 34,7989
ALTIN 2421,338
BIST 9720,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vegist’ten üç yeni ürün daha

    Vegist’ten üç yeni ürün daha
    14.09.2017
    A+
    A-

    Gedik Sağlık, sağlıklı yaşamı ve sağlıklı beslenmeyi hedef alan vizyonuyla Türk insanına farklı ve sağlıklı alternatifler sunuyor.

    Birçok ürünüyle Türkiye’de ilk olan marka yeni çıkarttığı ürünlerde de bu iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Vegist markasıyla üretilen sağlıklı atıştırmalıklar yelpazesine 2 yeni ürün daha ekleyen firma, 3. Ürünü ise yakın zamanda tüketicilerin beğenisine sunmayı planlıyor.

    Vegist’in bu yeni lezzetlerinden biri olan Korili ve Zerdeçallı Kaju Fıstığı, zerdeçal ve Kaju fıstığının faydalarını eşsiz bir baharat olan köri ile birleştiriyor.

    Bilindiği üzere Kaju fıstığı antioksidan, bakır, fosfor, çinko, magnezyum, demir ve selenyum gibi minerallerin yanı sıra E, K ve B6 vitaminlerini bol miktarda içerir. Bunların hepsi sağlıklı vücut fonksiyonlarının sürdürülmesi için önemlidir. Kaju fıstığının kemikler ve sinirlerin daha sağlıklı olmasına yardımcı olmak ve tümör hücrelerine karşı savaşarak kanserle mücadelede yardımcı olmak gibi birçok faydaları vardır. Köri baharatının lezzetini de katarak, bu sağlıklı atıştırmalıkların faydalarını güçlü anti-inflamatuar ajanlardan biri olduğu kanıtlanmış tıbbi özelliklere sahip zerdeçal ile kuvvetlendiren Vegist, kalbinizin daha iyi çalışmasından, vücudunuzun enfeksiyonlarla savaşmasına ve saçınızın ve cildinizin canlandırmasına kadar bünyeniz için önemli pek çok konuda ciddi faydalar sağlıyor.

    Sağlıklı yaşamın vazgeçilmez parçalarından biri olan organik ürünleri kullanmak Vegist’in temel hedeflerinden sadece bir tanesi. Bazı ürünlerin organiğini bulmak çok zor oluyor ve bu durumda ise marka İyi Tarım Uygulamaları esasına göre yetiştirilmiş ürünleri kullanıyor.

    Vegist bu noktada Organik Tarçınlı Ceviz ürünü iletüketicilerine daha önce hiç tatmadıkları ve başka bir yerde bulamayacakları tarzda bir atıştırmalık sunuyor.Marka, ürünün bir defa denendiğinde tüketicilerin vazgeçilmezlerinin arasında yer alacağı konusunda iddialı.

    Bu atıştırmalık, ceviz, hindistancevizi ve tarçından oluşan eşsiz bir birleşim. Özellikle ceviz beynimiz için son derece faydalı. Zaten ceviz şekli ile de bu faydasını gösterir. Ceviz bu faydasının yanında Vitamin E, folat, melatonin, Omega3 yağları, antioksidanlar ve sinir sistemi koruyucu bileşikleri içeriyor.

    Yakın zamanda tüketicilerin beğenisine sunulacak bir üründe eşsiz tadıyla ve faydasıyla sizleri büyüleyecek bir atıştırmalık olan Zeytin Cipsi.

    Zeytinin faydalarını değişik şifalı baharatlarla harmanlayan Vegist tüm ürünlerinde olduğu gibi bu atıştırmalıklarını da herhangi bir koruyucu, katkı maddesi, ilave rafine şeker, gluten, laktoz, v.s içermeden düşük sıcaklıklarda kurutarak üretmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.