DOLAR 32,4653
EURO 34,6927
ALTIN 2436,426
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Versace Palazzo Empire saatlerinde maskülen etki

    04.12.2018
    A+
    A-

    Saat&Saat’ in tek yetkili Türkiye distribütörü olduğu Versace, Palazzo Empire erkek saat koleksiyonunda markanın kodlarıyla oynayarak yeni ve genç bir soluk kazandırdığı, maskülen ve ikonik saat modellerini saat severlerin beğenisine sunuyor.

    Versace, kontrast renklerin uyumunu yansıttığı Palazzo Empire koleksiyonu ile ilk bakışta dikkatleri üzerine çekiyor. Erkeklerin vazgeçilmezi olan lacivert ve siyah saat modelleri, kadran merkezinde kristal taşların arasında yer alan ikonik Medusa figürü, Antik Yunan motifli bezel ile bütünleşerek ön plana çıkıyor. Deri kayışta yer alan zıt renk dikişler ise çarpıcı bir etki yaratıyor. Yeni erkek saat modelleri, sıradışı Versace erkeğinin karakterine vurgu yapıyor.

     

    TEKNİK ÖZELLİKLER

    Kasa: Siyah ve Gri IP kaplama, 43 mm paslanmaz çelik kasa, Antik Yunan motif işlemeli bezel

    Su geçirmezlik:50m / 5 ATM

    Makine: Quartz (Ronda 762.2) – İsviçre Yapımı

    Kadran: Mat bitişli siyah ve lacivert,Saat 12’de yer alan logo, merkezde yer alan

    üç boyutlu Medusa figürü

    Bilezik:Siyah IP kaplama, paslanmaz çelik bilezik ve lacivert dokulu deri kayış, kontrast kırmızı dikiş, kelebek klips

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.