DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vestel Beyaz Eşya’ya 3 iF Design ödülü

    Vestel Beyaz Eşya’ya 3 iF Design ödülü
    20.04.2019
    A+
    A-

    Vestel, Akıllı Jet (Intellicare) çamaşır makinesi, Sıcak Hava Kalkanı (Hot Air Shield) ankastre fırın ve Vakum Teknolojili (VacuumBag) buzdolabı tasarımlarıyla iF Design Award 2019’dan ödül kazandı. Jüri ürünleri fonksiyonellik, inovasyon, ergonomi, özgünlük, evrensel tasarım, güvenlik, farklılaşma, estetik çekicilik gibi birçok başlıkta inceleyerek değerlendirdi.

    Vestel 3 ürünü ile 65 yılı aşkın geçmişe sahip iF Design organizasyonundan ödülle döndü. Kitchen&Household kategorilerinde; Akıllı Jet (Intellicare) çamaşır makinesi, Sıcak Hava Kalkanı (Hot Air Shield) ankastre fırın ve Vakum Teknolojili (VacuumBag) 4 kapılı buzdolabı tasarımlarıyla bir kez daha ödüle layık görüldü. Tüm dünyada prestijli bir organizasyon olarak kabul edilen iF Design Ödülleri için 20’den fazla ülkeden önde gelen 60 tasarım uzmanının oluşturduğu jüri, ürünleri fonksiyonellik, özgünlük, evrensel tasarım, güvenlik, farklılaşma, estetik çekicilik gibi birçok başlıkta inceleyerek değerlendirdi.

    Sürdürülebilir ve sağlıklı yaşam tarzına minimal bir yaklaşımla odaklanarak modern mutfaklarda yerini alan Vakum Teknolojili (VacuumBag) Buzdolabı, kullanıcılara yeni bir deneyim sunar. Vakum Teknolojisi sayesinde yiyecekler ambalajları açıldıktan sonra dahi uzun süre taze ve sağlıklı bir şekilde muhafaza edilir. Bu teknoloji sayesinde özellikle şarküteri gıdalarının raf ömrü 8 kata kadar artar, besinler taze olarak muhafaza edilir.

    Büyük dokunmatik ekranı ve kullanıcı dostu arayüzü ile kolay bir kullanım sunan Vestel Akıllı Jet (Intellicare), sahip olduğu yüksek teknolojili sensörleri ile çamaşırları analiz edip en uygun programa karar verir; gerekli olan deterjan ve yumuşatıcı miktarını otomatik olarak ayarlar. Wi-Fi bağlantısıyla mobil cihazlardaki uygulama üzerinden kontrol edilebilir. Ekran bölgesinin altındaki led aydınlatma kullanıcıya geri bildirimde bulunur.

    Dokunmatik led kullanıcı arayüzü ile ankastre fırın konseptine yeni bir soluk getiren Vestel Sıcak Hava Kalkanı (Hot Air Shield), özel siyah camı, zarif metal tutamağı ve teknolojik özellikleri ile ön plana çıkıyor. Patentli Sıcak Hava Kalkanı teknolojisi, fırından çıkan sıcak ve nemli havanın kullanıcıya ulaşmasını önler. Kat Kat Pişirme teknolojisi, beş tepsiyi aynı anda pişirir ve fırın içinde eşit ısı dağılımı sağlar. Minimalist tasarımının yanı sıra Wi-fi bağlantısıyla mutfağınıza özgün bir şef getiren ürün, fırını uzaktan kontrol etme ve Evin Aklı uygulaması üzerinden yemek tariflerine ulaşmanıza imkan sağlar.

    iF Design kazanan tüm ödüller, dünyanın en büyük tasarım portalı olan iF Dünya Tasarım Kılavuzu’nun ‘Design Excellence’ web sitesinin ‘Üstün Tasarım’ bölümünde süresiz olarak yayınlanacak. Web sitesinde 1954’ten beri iF Ödülü ile seçilen yaklaşık 40 bin ürün yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.