DOLAR 32,5272
EURO 34,5871
ALTIN 2490,954
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Veziroff’da kazananlar ödüllerini aldı

    Veziroff’da kazananlar ödüllerini aldı
    03.07.2018
    A+
    A-

    Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın üçüncü yarışı olan Vezirköprü Yarışı Veziroff, Peli Parke ana sponsorluğunda gerçekleşti. 30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde düzenlenen yarışların kazananları belli oldu. 1 Temmuz’da yapılan seyirci etabının startını Vezirköprü Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Murat Turan verdi.

    Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Vezirköprü Kaymakamlığı, Vezirköprü Belediyesi, Samsun AFAD, Samsun 112 Başhekimliği, Samsun-Vezirköprü Garnizon Komutanlığı ve Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü’nün katkılarıyla organize edilen ve Peli Parke ana sponsorluğunda gerçekleşen Türkiye Off-Road Şampiyonası 3. Ayağı Veziroff, toplamda yedi etaptan oluştu. Vezirköprü Yarışı Veziroff’a Türkiye’nin farklı illerinden 27 araç ve 54 sporcu katıldı.

    Samsun ve Vezirköprü protokolünün de katılımıyla 30 Haziran Cumartesi yapılan yarış seremonisinin ardından Vezirsuyu Tabiat Parkı’ndan start alan yarışmacılar 12 km’lik Spor Toto Özel Etabı’nda mücadele ettiler. Yarış Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak’ın start vermesiyle başladı. Mücadelede ilk gün orman etabıyla geçilirken sürücüler dayanıklılık ve mukavemetin test edildiği 3 ayrı etapta ter döktü. 1 Temmuz’da Peli Parke Seyirci Özel Etabı Vezirköprü Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkana Murat Turan’ın start vermesiyle başladı. Sporcular yarış boyunca izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı.

    TEK KADIN YARIŞMACI!

    Peli Parke Seyirci Özel Etabı’yla sonlanan organizasyonda İlayda Hancı, co-politu Batuhan Korkut ile zirve mücadelesi verdi.

    2015 yılından bu yana düzenlenen Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın takviminde yer alan Vezirköprü Yarışı, başladığı yıldan bu yana en iyi organizasyon unvanını kaptırmıyor.

    ŞAMPİYONLARA KUPALARINI MURAT TURAN TESLİM ETTİ

    Yarış, pazar günü 18.30’da Vezirköprü Kültür Merkezi’nde yapılan kupa töreni ile son buldu. Ödül töreninde konuşma yapan Murat Turan ‘’Peli Parke genç, dinamik ve yenilikçi bir marka. Off-Road’lar da öyle dinamik ve hareketli. Aslına bakarsanız Off-Road bizim doğamız. Çünkü yaptığımız işe çok uygun. Orman sanayi sektöründe faaliyet gösteriyoruz ve doğaya zarar vermiyoruz. Off-Road da baktığınız zaman aynı niteliklere sahip. Bu yüzden de sporu çok seviyor ve desteklemekten memnuniyet duyuyoruz’’ dedi.

    Türkiye Offroad Şampiyonası 3. Yarışı olan Veziroff’un genel klasmandaki birincisi Adapazarı Belediyesi Offroad Takımı oldu. Kupayı pilot Bülent Cevdet Durdu ve co-pilot Aydemir Uzun teslim aldı. Klasmanda ikinciliği Sapanca Belediyesi Offroad Takımı’ndan pilot Hüseyin Memi ve co-pilot Mehmet Ali Yılmazer aldı. Üçüncülük Crazy Bulls Takımı’ndan pilot İsmal Ayhan ve co-pilot Ali Pertev’in oldu.

    Türkiye Offroad Takımlar Şampiyonası 3. Yarış Vezirköprü’de alınan derecelerde birinci Adapazarı Belediyesi Offroad Team, ikinci Sapanca Belediyesi Offroad Team ve üçüncü EVL Garage Offroad Team oldu.


    YARIŞMADA DİĞER DERECE ALAN EKİPLER:

    Sınıf 1 birincisi Bantboru Offroad Team Takımı’ndan İlayda Hancı ve Batuhan Korkut,

    Sınıf 2 birincisi Nihat Keskin ve Yasemin Biber Toker ekibi,

    Sınıf 3 birincisi Sapanca Belediye Offroad Team Takımı’ndan Hüseyin Memi ve Mehmet Ali Yılmazer ekibi,

    Sınıf 4 birincisi Adapazarı Belediyesi Offroad Team Takımı’ndan Bülent Cevdet Durdu ve Aydemir Uzun ekibi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.