DOLAR 32,4846
EURO 34,5467
ALTIN 2476,285
BIST 9541,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Victorinox Swiss Army’den yeni bir I.N.O.X.

    Victorinox Swiss Army’den yeni bir I.N.O.X.
    12.04.2017
    A+
    A-

    Dünya saat endüstrisinin sınırlarını zorlayan Victorinox Swiss Army, I.N.O.X. koleksiyonuna yeni I.N.O.X. Carbon’u ekledi. Yeni I.N.O.X., tasarımın yanı sıra dayanıklılık arayanları cezbedecek özellikleriyle saat dünyasında fark yaratacak…

    Victorinox Swiss Army mühendislerinin en son çalışması olan I.N.O.X. Carbon, ileri teknoloji özellikleri, şık tasarımı ve güçlü duruşuyla erkeklerin yeni gözdesi oluyor. Dayanıklı karbon kompozitinden hazırlanan I.N.O.X. Carbon, yüksek sıcaklıklara karşı güçlü bir dayanıklılık gösteriyor. Yapısal sağlamlığı, çizilme ve darbeye karşı olan direnci I.N.O.X. Carbon’un saat sektöründeki gücünü gözler önüne seriyor.

    Alerji yapmıyor
    Bazı saatler bileklerde alerjik etkiye neden olabilir. Victorinox Swiss Army, bu problemin üstesinden gelerek yeni I.N.O.X. Carbon’u antialerjik özelliklerle tasarladı. I.N.O.X. Carbon’un siyah kauçuk kayışı tasarım klasiği olarak üstün ve ayrıcalıklı statüsünü de teyit ediyor.
    Yansıma yapmayan safir kristal camı, 43 mm’lik karbon kasasıyla 200 metre derinliğe kadar su geçirmeyen siyah kadranı ve siyah kauçuk kayışı ile Victorinox Swiss Army’nin I.N.O.X. saat koleksiyonun güçlü üyesi I.N.O.X Carbon dayanıklılık ve şıklığı bir araya getiriyor.

    Victorinox Swiss Army- I.N.O.X. Carbon’un KDV dahil satış fiyatı: 3.990 TL’dir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.