DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Victorinox’tan işlevsel Anneler Günü hediyesi

    Victorinox’tan işlevsel Anneler Günü hediyesi
    09.05.2018
    A+
    A-

    Anneler Günü’ne sayılı zaman kala hediye arayışları da başladı. Kıyafet, parfüm, ayakkabı gibi klasikleşmiş hediyelerden kurtulmanın tam zamanı. Victorinox, hayatı kolaylaştıran ve kullanışlı özellikleriyle ön plana çıkan İsviçre çakısını kadınlar için yeniden dizayn etti. Küçük boyutlarıyla kadınların yanlarından ayırmak istemeyecekleri Swiss Card, farklı ihtiyaçlara tek bir ürünle yanıt vererek Anneler Günü’nde alternatif hediye arayışında olanların beğenisine sunuldu.

    Kredi kartı boyutunda olan Swiss Card İsviçre çakısı, kadınlar için yeniden tasarlandı. Büyüteç, cam törpü, cetvel, cımbız, kürdan, makas, toplu iğne, iki farklı tornavida, tükenmez kalem ve iki farklı boyutta yıldız tornavida fonksiyonlarına sahip Victorinox Swiss Card her kadının çantasında olması gereken küçük bir yardımcı.

    İsviçre çakısının pratik özelliklerini tercih etmek isteyenler için Victorinox’un paslanmaz çelikten üretilen çakısı ideal bir alternatif sunuyor. Anahtarlık halkası, büyük bıçak, cımbız, kablo sıyırıcı, konserve açacağı, küçük bıçak, küçük tornovida, kürdan, şişe açacağı ve tornovida özellikleri bulunan çakının üzerindeki Türk Bayrağı motifi de dikkat çeken detaylar arasında.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.