DOLAR 32,5175
EURO 34,9415
ALTIN 2438,162
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Victorinox’tan kamuflajlı çakı

    Victorinox’tan kamuflajlı çakı
    27.03.2018
    A+
    A-

    İsviçreli Victorinox yaşamı kolaylaştıran çok işlevli çakılarında uyguladığı farklı tasarımlarla kendi tarzını oluşturuyor. Her an ihtiyaç duyabileceğiniz Victorinox çakının yeni kamuflaj desenli modeli 14 farklı fonksiyonuyla dikkat çekiyor.

    Doğada, kampta, tatilde, seyahatte ihtiyaç duyulan çakılar günlük yaşamda da pek çok noktada hayat kurtarıyor. Sadece 10 cm uzunluğunda cebinizde rahatlıkla taşıyabileceğiniz Victorinox çakı, 14 farklı özelliğinin yanı sıra kamuflaj tasarımıyla da dikkat çekiyor.

    Anahtarlık halkası ile kolayca kemerinize veya anahtarlığınıza bağlayabileceğiniz çakının; büyük bıçak, çok amaçlı kanca, delik açıcı, kablo sıyırıcı, konserve açacağı, küçük bıçak, küçük tornavida, kürdan, makas şişe tirbüşon ve tornavida gibi farklı fonksiyonları da bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.