DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Victorinox’tan ‘Karl Elsener Hatıra Parası Seti’

    Victorinox’tan ‘Karl Elsener Hatıra Parası Seti’
    08.10.2018
    A+
    A-

    Erkekler kendilerine ayırdıkları zamana özen gösteriyorlar. Bu da erkeklerin kendileri için alışveriş yapmaz düşüncesini ortadan kaldırıyor. Bakımı ve özeni seven erkekler dış görünümlerine ve aksesuarlarına dikkat ediyor. Gözlük, çanta, saat gibi aksesuarlar vazgeçilmezken buna şimdi çakılarda eklendi. Victorinox’un Karl Elsener Hatıra Para Seti koleksiyon tutkunu erkeklerin yeni gözdesi olacak.

    Birçok erkeğin kendine ait çakı koleksiyonu bulunuyor. Geçmiş ile ilgili izler taşıyan çakılar, daha fazla anlam ifade edebiliyor. Sınırlı sayıda satışı bulunan Karl Elsener Hatıra Parası Seti, koleksiyon ürünlere ilgi gösteren erkeklerin çakı koleksiyonundaki yerini almaya hazırlanıyor.

    Farklı bir tasarım “Karl Elsener Hatıra Para Seti”

    Doğa yürüyüşlerinde, kampta, seyahatte oldukça işlevli olan ve hayat kurtaran çakılar, şık tasarımı ile günlük hatta vazgeçilmeyen aksesuar olarak yerini alıyor. Erkeklerin tutkusu haline gelen çakılara farklı bir yorum katan Victorinox, sınırlı sayıda üretilen “Karl Elsener Hatıra Para Seti” ile dikkatleri üzerine çekiyor.

    Koleksiyoncu seti, öncü usta Cutler ve Victorinox’un kurucusu Karl Elsener’in ölümünün yüzüncü yılını kutlamak için tasarlandı. Dünya çapında sadece 8 bin parça ile sınırlı olan bu set, Swissmint tarafından üretildi ve grafik tasarımcısı Nadja Baltensweiler tarafından tasarlanan 20 frank gümüş hatıralık madalyonu içeriyor.

    İlgi çekici tasarıma sahip bu setin içinde 15 farklı özelliği bir arada bulmak mümkün. Setin içinde büyük ve küçük bıçak, çok amaçlı kanca, konserve açacağı ve kablo sıyırıcı bulunuyor. Çakı üzerinde kürdan, makas, toplu iğne ve tornavida gibi fonksiyonlar da her ortamda yardımcı oluyor.

    Mall of İstanbul AVM, Maltepe Piazza AVM ve Bursa Korupark AVM’de mağazaları bulunan Hobix mağazalarında ve hobix.com.tr internet adreslerinden kolaylıkla sahip olacağınız Victorinox Karl Elsener Hatıra Para Seti, 1.225 TL’dir. Victorinox kamuflajlı çakıya ayrıca, seçkin av malzemeleri satan mağazalardan, hepsiburada.com’dan ve belirli kamp malzemeleri satan mağazalardan da sahip olabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.