DOLAR 32,3323
EURO 35,1115
ALTIN 2301,943
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vitrinler sanatla buluşuyor!

    Vitrinler sanatla buluşuyor!
    22.03.2019
    A+
    A-

    Dünyaca ünlü birçok markayı Türk tüketicisinin beğenisine sunan Demsa Group, 2019 İlkbahar/Yaz sezonuna yeni bir projeyle başlıyor. Müşterilerine, sanat eserleriyle dolu vitrinlere bakmanın keyfini yaşatacağı yepyeni bir konseptle karşımızda…

    Piece of ART News ve Vesaire Sanat Galerisi işbirliği ile hazırlanan Sanat Vitrindeprojesi tablo, heykel ve çini gibi farklı formlardaki sanat eserlerini Harvey Nichols, Galeries Lafayette ve Brandroom vitrinlerinde moda ile buluşturuyor. Demsa Group, sanatı ve Türk Sanatçıları destekliyor, sanatı ulaşılabilir kılmak amacıyla bu proje için bir araya gelen sanatçılara vitrinlerini açarak onlara destek oluyor.

    Demsa Group vitrinlere yerleştirilen sanat eserleriyle, vitrinlerini daha ayrıcalıklı hale getirerek sanatı günlük hayatın içerisinde görünür kılarak dikkat çekmeyi hedefliyor. Sanat eseri estetiktir, değerlidir, kalıcıdır ve tektir, vitrin düzenlemeleriyle, marka esere, eser markaya değer katacaktır.

    Projede eserleriyle yer alan sanatçılar ve vitrinde sergilenen eserler hakkında bilgi almak isteyenler için iletişim imkanı da tanınan projede, ürünler, sanat eserleriyle, sanatçılar da sanatseverlerle buluşturulacak. Bu projeyle bir araya gelen sanatçılar, Akın Ekici, Dilşad Atasoy, Ekin Yüksel, Emel Gemici, Funda İyce Tuncel, Günsu Saraçoğlu, Hülya Küpçüoğlu, Kadir Öztoprak, Mehmet Emin Erdoğdu, Nezihe Gökçe, Orçun İlter, Serdal Kesgin ve Seren Ceren Asyalı’nın ortak amacı ise sanatın daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak.

    Vitrin sergisi Mart-Haziran ayları arasında Harvey Nichols Kanyon, Galeries Lafayette Emaar Square Mall ve Brandroom Nişantaşı mağazalarında sizleri bekliyor!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.