DOLAR 32,4691
EURO 34,8408
ALTIN 2447,551
BIST 9878,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vival ile manzaranın tadını çıkarın

    Vival ile manzaranın tadını çıkarın
    25.04.2018
    A+
    A-

    IQ Alüminyum Sistemleri, her iklim koşuluyla uyumlu, pratik, dekoratif Vival serisi ile hem kepenk hem katlanır kapı sistemlerinde fark yaratıyor. Tasarım, estetik ve teknolojiyi bir arada sunan ürünlere sahip IQ Alüminyum’un Vival serisi, uzun ömürlü ve çevreci özelliğiyle ev ve işyerlerinde keyifli yaşam alanları vadediyor

    Deceuninck kalitesiyle yenilikçi ürünler ortaya koyan IQ Alüminyum Sistemleri, hem nostaljik kepenk hem de katlanır kapı sistemleriyle geleneksel ve moderni bir arada sunuyor. Lider müşteri memnuniyeti ve üstün fiyat performansıyla fark yaratan IQ Alüminyum Sistemleri, her iklim koşuluyla uyumlu ve pratik çözümler geliştiriyor. Dekoratif Vival serisi ile ev veya iş yerlerinden manzara keyfi yaşamak isteyenler için mükemmel bir seçenek oluyor.

    Isı tasarrufunun en ekonomik çözümü

    Özgün ve estetik yapısıyla alüminyum sektöründe Deceuninck kalitesiyle öne çıkan IQ Alüminyum, ısı tasarrufunun en ekonomik çözümünü sağlıyor. Sürme sistemleri, açılır sistemler, menfez, güneş kırıcı, skylight ve cephe sistemleri olmak üzere 21 serisi bulunan IQ Alüminyum; yüksek yalıtımlı, uzun ömürlü, kaliteli, dayanıklı, geri dönüştürülebilir tasarımları ve çevreci olması sebebiyle yaşam alanlarının öncelikli tercihi oluyor.

    Sınırsız renk seçeneği ve güçlü yalıtım

    Katlanır kapı sistemlerindeki en pratik açılıp kapatılabilme imkanı sunan Vival, restoran ve teras kullanımları için mükemmel uyum sağlıyor. Alüminyumun sunduğu sınırsız renk seçeneği sayesinde farklı dekoratif amaçlar için kullanılabilen Vival, hem sağa hem sola ya da her iki yana toplanabiliyor. Kapama profilleri ve işlevsel conta yapısı sayesinde güçlü yalıtım sağlayan Vival, minimal eşik profili ve minimum kasa yüksekliğiyle kullanım kolaylığı sunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.