DOLAR 32,3783
EURO 35,051
ALTIN 2325,815
BIST 9141,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vivien, parlak ve pürüzsüz dokusu ile mekanlara ferahlık getiriyor

    Vivien, parlak ve pürüzsüz dokusu ile mekanlara ferahlık getiriyor
    12.04.2017
    A+
    A-

    Çanakkale Seramik, çimento etkisinin en sade sunumlarından biri olan, parlak ve pürüzsüz dokuya sahip ‘Vivien’ serisi ile konut içi ve banyolarda ferahlık hissi yaratıyor.


    Özellikle banyolara canlılık katan tasarımıyla ayrışan Vivien serisi, renkli dekorları ile öne çıkıyor. Vivien serisinin 30×60 cm boyutundaki duvar karoları ve full dekorları ile 60×60 cm ebatlı sırlı granit yer karoları, konut içi kullanıma farklı seçenekler getiriyor.

    Yer karolarının tekil olarak koridor ve ıslak mekanlarda kullanımıyla da iç açıcı bir etki yaratan Vivien serisi, ‘kemik’, ‘kahve’ ve ‘gri’ renklerinde üretilerek tüketicinin beğenisine sunuluyor.

    Tasarımcıların vazgeçemediği cement dokusunun fluluğu ve derinliğini de yansıtan Vivien serisi, mekanlara sade ve şık bir görünüm kazandırıyor. Vivien serisinin ‘mavi’ ve ‘kahve’ dekorları ise bu sakinlik ve yalınlığa hareket katarak, dinamik mekanlar yaratıyor.

    Banyoların yanı sıra mutfaklarda tezgah arası kullanım için de ideal bir seçenek olan Vivien’in tuğla dekorları, mutfak mobilyaları ile uyumlu modern görünümüyle öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.