DOLAR 32,5991
EURO 34,7223
ALTIN 2496,837
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vodafone 40. İstanbul Maratonu Halk Koşusu kayıtları 1 Kasım’da başlıyor

    Vodafone 40. İstanbul Maratonu Halk Koşusu kayıtları 1 Kasım’da başlıyor
    31.10.2018
    A+
    A-

    11 Kasım Pazar günü düzenlenecek Vodafone 40. İstanbul Maratonu Halk Koşusu kayıtları 1 Kasım Perşembe günü başlıyor. 100 ülkeden 30 bin çipli sporcunun koşacağı maratona yüz binlerce İstanbullunun da katılması bekleniyor.

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda 11 Kasım Pazar günü “Sağlıklı Yarınlara Koş İstanbul” temasıyla düzenlenecek Vodafone 40. İstanbul Maratonu’na 100 ülkeden 30 bin çipli sporcunun yanı sıra yüz binlerce İstanbullunun da katılması bekleniyor. Halk Koşusu kayıtları 1 Kasım Perşembe gününden itibaren Spor İstanbul bünyesinde hizmet veren 39 spor tesisinde, Caddebostan’da ve Taksim Meydanı’nda kurulacak stantlarda yapılabilecek.

    İstanbulluların her yıl yoğun ilgi gösterdiği, iki kıta arasında koşu deneyimi sunan tek maraton olan Vodafone İstanbul Maratonu’nun Halk Koşusu kayıtları kontenjanlar tamamlandığında son bulacak. Kayıt işlemlerini tamamlayan katılımcılar, 8-10 Kasım tarihlerinde Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde (Yenikapı Miting Alanı) düzenlenecek olan Maraton ve Spor Fuarı’nda koşu tişörtlerini alabilecekler.

    Vodafone 40. İstanbul Maratonu sporcu kayıtları ise 8 Ekim tarihi itibari ile 30 bin sporcuyu aşan yoğun taleple son buldu. Bu tarihe kadar online kayıt işlemini gerçekleştirememiş olanlar için yine Maraton ve Spor Fuarı’nda sınırlı kontenjan ile geç kayıt imkânı sunulacak. Sporcular, fuarda yer alan Sivil Toplum Kuruluşları arasından seçecekleri herhangi bir STK’ya bağış yapmak ve kayıt ücretini ödemek kaydıyla geç kayıt yaptırabilecek.

    Vodafone 40. İstanbul Maratonu ile ilgili güncel bilgilere www.maraton.istanbul adresinden ve Spor İstanbul sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir. Vodafone İstanbul Maratonu’nda #40yılınhatırına, #koşistanbul, #sağlıkiçinkoş, #runistanbul ve #run4health hashtag’leri ile paylaşımlar takip edilebilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.