DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vodafone, Cannes’dan bronz aslan ile döndü

    Vodafone, Cannes’dan bronz aslan ile döndü
    19.07.2017
    A+
    A-

    Vodafone, reklam ve pazarlama dünyasında yaratıcılığın zirvesi olarak kabul edilen Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali’nde bu yıl da önemli bir başarıya imza attı. Y&R Team Red İstanbul tarafından Vodafone için hazırlanan ve Vodafone’un geniş 4.5G kapsama gücüne dikkat çeken “Özür Dileriz” (Sorry) temalı yaratıcı kampanya, “İlan” ve “Açıkhava” kategorilerinde toplam 5 kısa liste (shortlist) ve bir Bronz Aslan aldı.

    19 Temmuz 2017 – Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, reklam ve pazarlama alanında dünyanın en saygın ödüllerinin verildiği Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali’nde bir kez daha ödülle buluştu. Y&R Team Red İstanbul tarafından Vodafone için hazırlanan ve Vodafone’un geniş 4.5G kapsama gücüne dikkat çeken “Özür Dileriz” (Sorry) temalı yaratıcı kampanya, dünya çapında yaratıcılığın zirvesi olarak kabul edilen 64. Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali’nde “İlan” (Print) kategorisinde 2, “Açıkhava” (Outdoor) kategorisinde 3 kısa liste (shortlist) ve bir Bronz Aslan aldı. “Özür Dileriz” teması altında hazırlanan “Balina”, “Atlayış” ve “Meteor” konulu işler, “Açıkhava – Ticari Kamusal Hizmetler” (Outdoor – Commercial Public Services) alt başlığında ödüle layık görüldü.

    Vodafone abonelerini dijital dünyanın olanaklarından en üst düzeyde faydalandırmayı hedeflediklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

    “Vodafone olarak, faaliyet gösterdiğimiz ülke sayısı bakımından bugün dünyanın en geniş 4.5G ağına sahip operatör konumundayız. Grubumuz, 21 ülkede 4G, 5 kıtada ve 16 ülkede ise 4.5G hizmeti sunuyor. Türkiye’de 4G uluslararası dolaşım hizmetini ilk sunan operatör olarak, abonelerimize diğer operatörlerden iki katı fazla noktada, toplam 100 ülkeyi kapsayan çok geniş bir coğrafyada 4G ve üzeri teknolojilerin özelliklerinden yararlanma imkânı veriyoruz. Bununla birlikte, Türkiye’nin en geniş 4.5G kapsamasını sunan operatörüz. Bu geniş 4.5G kapsama gücümüzü konu olan ‘Özür Dileriz’ temalı yaratıcı kampanyamızla, reklam ve pazarlama dünyasının kalbinin attığı Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali’nden ödülle dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her zaman benzersiz ve samimi olma hedefiyle dünya çapında ses getiren yaratıcı kampanyalara imza atmaya devam edeceğiz.”

    Vodafone, en geniş 4.5G kapsama gücü için özür diliyor

    Vodafone’un ödüllü “Özür Dileriz” kampanyasında şirketin dünya genelinde geniş 4.5G kapsama gücüne vurgu yapılıyor. “Balina”, “Atlayış” ve “Meteor” olmak üzere üç ayrı konuda hazırlanan işlerde, akıllı telefon kullanıcılarının son derece aşina olduğu bir tespitten yola çıkılarak, en olmadık zamanlarda gelen istenmeyen çağrı ve mesajlara gönderme yapılıyor. Vodafone’un geniş 4.5G kapsama gücü sayesinde kullanıcıların dünyanın en uzak köşelerinde dahi ulaşılabilir olacakları, hatta sırf bu nedenle çok önemli bir anı bile kaçırabilecekleri anlatılıyor. Vodafone, hafif mağrur bir tavırla, “En geniş 4.5G kapsamamız için özür dileriz” (Coverage everywhere, sorry) diyerek bu hizmet için müşterilerinden özür dilerken, aslında sunduğu hizmetin benzersizliğine dikkat çekiyor.

    “Özür Dileriz” reklam kampanyasının künyesi:

    Reklamveren: Vodafone Türkiye

    Reklamveren Temsilcisi: Engin Aksoy, Ebru Özgüç, Murat Büyükkucak

    Reklam Ajansı: Y&R Team Red İstanbul

    Yönetici Kreatif Direktör: Ayşe Aydın Erdoğan

    Kreatif Direktörler: Erkan Kaya, İlker Dağlı

    Art Direktör: Ümit Aydın

    Reklam Yazarı: Can Yıldız

    Grafik: Burak Kirpi

    Müşteri İlişkileri: Sezin Özçelik Güneş, Aycan Semizer

    Stratejik Planlama: Bediz Eker, Serra Gizem Akyel, İpek Kardeşler

    Yönetici Prodüktör: Deniz Kunkut

    Ajans Prodüktörleri: Özgür Dağgez, Gamze Bayındır Gedik

    Y&R Avrupa Kreatif Direktörü: Jaime Mandelbaum

    Fotoğraf: RPresenter / Murat Süyür

    Retouch: Bee İstanbul

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.